Urmărește-ne în Social Media

jazz, Swing

Magie muzicală pentru al treilea an consecutiv cu Postmodern Jukebox

Postmodern Jukebox s-a întors la București pe 16 mai 2018 cu un spectacol complet, în care sunetul instrumentelor muzicale, vocile puternice și înflăcărate, dansul, glumele și buna dispoziție au alcătuit o seară deosebită.

Publicat

pe

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Trupa a dus noțiunea de "cover" la un alt nivel, lucru observat și apreciat de fanii din întreaga lume. Numărul concertelor, turneelor și vizualizărilor este mai mult decât grăitor, iar reorchestrările în manieră vintage potențează genialitatea muzicală a membrilor și oferă fiecărui cover acel "je ne sais quoi".

După respectatul sfert academic, la ora 20:15, au început să urce pe scenă cei care aveau să bucure fiecare spectator în parte pentru aproximativ două ore. Prima apariție feminină a fost cea a lui Dani Armstrong, voce care s-a auzit și din postura de amfitrion. Glasul său puternic și senzual a fost acompaniat de o prezență scenică remarcabilă, de ținute spectaculoase, dar și de replici savuroase ce au pus câte un zâmbet pe fețele oamenilor din sală.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Artista a dat startul concertului cu "Bad Romance" (Lady Gaga). După interpretare, Dani a invitat-o pe scenă pe Anissa Lee, o talentată dansatoare de step. Aceasta ne-a făcut o demonstrație de rapiditate și iscusință, și a mai pus o "cărămidă" la construcția show-ului marca Postmodern Jukebox.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Bucharest, how are you my darling?" au fost vorbele adresate publicului de Dani. Cântăreața a prezentat în mare că vor fi interpretate cover-uri ale pieselor lui Katy Perry, Taylor Swift sau Michael Jackson și a ținut să menționeze faptul că la acest concert nu există reguli și că publicul trebuie să fie cât se poate de exuberant.

După acest discurs, a fost invitată pe scenă Hannah Gill. Frumoasa blondă a încântat audiența cu piesa "Are You Gonna Be My Girl". Apoi, a urcat pe scenă Ivonne Acero, o tânără de doar 20 de ani, dar cu o voce incredibil de puternică, capabilă să transmită enorm. Artista este cunoscută publicului și datorită participării la emisiunea "The Voice USA". Ivonne a dus piesa "Blank Space" a lui Taylor Swift într-o cu totul altă zonă muzicală și a surprins plăcut publicul.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Ultimul solist al serii a fost cântărețul, dansatorul și actorul Rogelio Douglas Jr. Un veritabil showman, Rogelio a cântat "Thriller". Artistul a fost acompaniat de dansatoarea Anissa Lee. Dar nici Rogelio nu s-a lăsat mai prejos, și, pe lângă interpretarea vocală, a arătat că se pricepe și la moonwalk.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Dani Armstrong a revenit pe scenă și a prezentat membrii trupei Postmodern Jukebox de pe scena Sălii Palatului. Apoi, concertul a continuat cu piese precum "Radioactive" de la Imagine Dragons, "This Love" (Maroon 5), și "I kissed a girl" (Katy Perry). A urmat un moment emoționant, în care lanternele telefoanelor din sală s-au aprins și s-au mișcat în ritmuri suave, totul pe fundalul melodiei "All of Me" în interpretarea lui Rogelio Douglas Jr. "Ex's and Oh's" și "Habits", o compoziție muzicală în cadrul căreia se putea distinge melodia centrală a seriei "Harry Potter" și "Chandelier" (Sia) au completat spectacolul.

La microfon a venit Adam Kubota, unul din membrii fondatori PMJ. Acesta a spus câteva cuvinte, de la istoria trupei și cum a luat aceasta naștere în subsolul lui Scott Bradlee, până la numărul incredibil de vizualizări pe YouTube, sprijinul pe care fanii îl acordă trupei, și cum aceștia sunt într-o continuă creștere. Nu a uitat să le mulțumească acestora și să le transmită dragostea sa.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Melodiile care au pavat drumul spre finalul show-ului au fost "Shake It Off" (Taylor Swift), moment în care Rogelio a coborât de pe scenă și a alergat prin sală, "We Can't Stop" (Miley Cyrus), "All About That Bass" (Meghan Trainor), precum și solo-uri instrumentale. Pianistul le-a făcut o surpriză românilor și a cântat la clape cunoscuta piesă O-Zone  - "Dragostea din tei", primind aplauze furtunoase.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Cu un compliment venit din partea membrilor PMJ - "Bucharest, you are amazing" și cu un selfie de grup, spectacolul promis de Postmodern Jukebox a fost pe măsura așteptărilor. Muzica, vocile, prezența scenică, dansul și energia transmisă de trupă au ajuns la fiecare persoană din sală, făcând-o să zâmbească, să aplaude, să danseze, să viseze.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Postmodern Jukebox concertează la Arenele Romane în iunie 2022

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox revine la București pe 28 iunie 2022. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane și se va bucura de o serie de invitați surpriză.

Publicat

pe

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 6 decembrie 2019
Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 6 decembrie 2019 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Fenomenul pop-jazz Postmodern Jukebox continuă concertele din cadrul turneului mondial început în 2021, sub egida "The Grand Reopening Tour" ("Marea Redeschidere") și promite audiențelor de pretutindeni o petrecere senzațională în stilul anilor ’20, cu un live performance ca pe vremea Marelui Gatsby!

Renumiți pentru felul în care reimaginează genuri contemporane în stilul anilor ’20, "trimițând muzica pop într-o mașină a timpului", Postmodern Jukebox vor cânta unele dintre cele mai mari hituri în stilurile clasice ale epocilor trecute.

Scott Bradlee: "Suntem norocoși să avem atât de mulți fani incredibili peste tot în lume"

"Sunt recunoscător să pot crea și colabora alături de atâția oameni talentați și ne-a fost extrem de dor să cântăm într-o locație plină cu fani. Suntem norocoși să avem atât de mulți fani incredibili peste tot în lume, care au ajutat Postmodern Jukebox să devină un grup cu turnee mondiale și de abia așteptăm să aducem din nou talente extraordinare și sunete clasice în fiecare colț al lumii. Este o Mare Redeschidere, dar și o Mare Reuniune – nu doar pentru membrii echipei noastre, ci și pentru Postmodern Jukebox și fanii divertismentului clasic, "old school", de calitate", spune Scott Bradlee.

Ca toate showurile Postmodern Jukebox, concertul din cadrul "The Grand Reopening Tour" va aduce pe scena Arenelor Romane un ansamblu impresionant de muzicieni mulți-talentați ce vor da viață compozițiilor lui Scott Bradlee. Turneului i se vor alătura, seară de seară, invitați-surpriză, ce vor face ca fiecare spectacol să fie unic și imprevizibil – transformându-l într-una dintre cele mai încântătoare experiențe muzicale live ale timpurilor noastre, dar și ale timpurilor apuse.

În ultimii zece ani, Postmodern Jukebox au adunat peste cinci milioane de abonați pe canalul lor de YouTube; trupa și-a pornit activitatea în micul apartament al lui Bradlee, în Astoria, Queens și a ajuns în scurt timp într-un studio din Los Angeles, mult mai potrivit viziunii ambițioase a liderului trupei. Recent, Postmodern Jukebox a reimaginat binecunoscuta coloana sonoră a serialului "Friends" în diferite stiluri muzicale ale secolului al XX-lea – începând cu jazzul anilor ’20, până în anii ’90, cu o apariție-surpriză a duoului The Rembrandts, compozitorii piesei originale.

Prețuri bilete la concertul Postmodern Jukebox de la Arenele Romane:

Biletele pentru concertul Postmodern Jukebox de pe 28 iunie 2022 pot fi achiziționate online, la următoarele categorii:

  • Categoria 1 - TEREN, SECTOARELE A1, A2: 245 lei
  • Categoria 2 - TEREN, SECTOARELE B1, B2: 220 lei
  • Categoria 3 - TRIBUNĂ, SECTOARELE E, K: 220 lei
  • Categoria 4 - TRIBUNĂ, SECTOARELE F, J: 195 lei
  • Categoria 5 - TRIBUNĂ, SECTOARELE I, G, H: 170 lei

De asemenea, organizatorii pun la dispoziție un număr limitat de pachete "VIP TOUR Package" și "MEET & GREET Package". Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Accesul la eveniment:

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța participanților, a staffului și a artiștilor, evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la dată desfășurării evenimentului. Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului.

Citește în continuare

Trending