Urmărește-ne în Social Media

jazz, Swing

Magie muzicală pentru al treilea an consecutiv cu Postmodern Jukebox

Postmodern Jukebox s-a întors la București pe 16 mai 2018 cu un spectacol complet, în care sunetul instrumentelor muzicale, vocile puternice și înflăcărate, dansul, glumele și buna dispoziție au alcătuit o seară deosebită.

Publicat

pe

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Trupa a dus noțiunea de "cover" la un alt nivel, lucru observat și apreciat de fanii din întreaga lume. Numărul concertelor, turneelor și vizualizărilor este mai mult decât grăitor, iar reorchestrările în manieră vintage potențează genialitatea muzicală a membrilor și oferă fiecărui cover acel "je ne sais quoi".

După respectatul sfert academic, la ora 20:15, au început să urce pe scenă cei care aveau să bucure fiecare spectator în parte pentru aproximativ două ore. Prima apariție feminină a fost cea a lui Dani Armstrong, voce care s-a auzit și din postura de amfitrion. Glasul său puternic și senzual a fost acompaniat de o prezență scenică remarcabilă, de ținute spectaculoase, dar și de replici savuroase ce au pus câte un zâmbet pe fețele oamenilor din sală.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Artista a dat startul concertului cu "Bad Romance" (Lady Gaga). După interpretare, Dani a invitat-o pe scenă pe Anissa Lee, o talentată dansatoare de step. Aceasta ne-a făcut o demonstrație de rapiditate și iscusință, și a mai pus o "cărămidă" la construcția show-ului marca Postmodern Jukebox.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Bucharest, how are you my darling?" au fost vorbele adresate publicului de Dani. Cântăreața a prezentat în mare că vor fi interpretate cover-uri ale pieselor lui Katy Perry, Taylor Swift sau Michael Jackson și a ținut să menționeze faptul că la acest concert nu există reguli și că publicul trebuie să fie cât se poate de exuberant.

După acest discurs, a fost invitată pe scenă Hannah Gill. Frumoasa blondă a încântat audiența cu piesa "Are You Gonna Be My Girl". Apoi, a urcat pe scenă Ivonne Acero, o tânără de doar 20 de ani, dar cu o voce incredibil de puternică, capabilă să transmită enorm. Artista este cunoscută publicului și datorită participării la emisiunea "The Voice USA". Ivonne a dus piesa "Blank Space" a lui Taylor Swift într-o cu totul altă zonă muzicală și a surprins plăcut publicul.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Ultimul solist al serii a fost cântărețul, dansatorul și actorul Rogelio Douglas Jr. Un veritabil showman, Rogelio a cântat "Thriller". Artistul a fost acompaniat de dansatoarea Anissa Lee. Dar nici Rogelio nu s-a lăsat mai prejos, și, pe lângă interpretarea vocală, a arătat că se pricepe și la moonwalk.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Dani Armstrong a revenit pe scenă și a prezentat membrii trupei Postmodern Jukebox de pe scena Sălii Palatului. Apoi, concertul a continuat cu piese precum "Radioactive" de la Imagine Dragons, "This Love" (Maroon 5), și "I kissed a girl" (Katy Perry). A urmat un moment emoționant, în care lanternele telefoanelor din sală s-au aprins și s-au mișcat în ritmuri suave, totul pe fundalul melodiei "All of Me" în interpretarea lui Rogelio Douglas Jr. "Ex's and Oh's" și "Habits", o compoziție muzicală în cadrul căreia se putea distinge melodia centrală a seriei "Harry Potter" și "Chandelier" (Sia) au completat spectacolul.

La microfon a venit Adam Kubota, unul din membrii fondatori PMJ. Acesta a spus câteva cuvinte, de la istoria trupei și cum a luat aceasta naștere în subsolul lui Scott Bradlee, până la numărul incredibil de vizualizări pe YouTube, sprijinul pe care fanii îl acordă trupei, și cum aceștia sunt într-o continuă creștere. Nu a uitat să le mulțumească acestora și să le transmită dragostea sa.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Melodiile care au pavat drumul spre finalul show-ului au fost "Shake It Off" (Taylor Swift), moment în care Rogelio a coborât de pe scenă și a alergat prin sală, "We Can't Stop" (Miley Cyrus), "All About That Bass" (Meghan Trainor), precum și solo-uri instrumentale. Pianistul le-a făcut o surpriză românilor și a cântat la clape cunoscuta piesă O-Zone  - "Dragostea din tei", primind aplauze furtunoase.

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 16 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Cu un compliment venit din partea membrilor PMJ - "Bucharest, you are amazing" și cu un selfie de grup, spectacolul promis de Postmodern Jukebox a fost pe măsura așteptărilor. Muzica, vocile, prezența scenică, dansul și energia transmisă de trupă au ajuns la fiecare persoană din sală, făcând-o să zâmbească, să aplaude, să danseze, să viseze.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

EMAGIC pune în vânzare un abonament special Week Pass pentru 4 concerte de la Arenele Romane

Între 24 iunie și 1 iulie are loc prima ediție Emagic Week, ce va presupune introducerea unui nou tip de abonament - Emagic Week Pass. Acesta îți asigură intrarea la concertele Morcheeba + Golan, Thievery Corporation, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox și Passenger.

Publicat

pe

Emagic Week Pass
Emagic Week Pass │ FOTO: Captură YouTube

EMAGIC WEEK PASS poate fi achiziționat online, la prețul unic de 359 lei (+ comisioane) și îți oferă acces la Arenele Romane la patru evenimente:

  • Morcheeba + Golan (24 iunie) – abonamentul oferă acces la categoria General Access (în spatele zonei Golden Standing), cu locuri în picioare sau pe scaune, la alegere;
  • Thievery Corporation (27 iunie) – abonamentul oferă acces la categoria General Access (în spatele zonei Golden Standing), cu locuri în picioare sau pe scaune, la alegere;
  • Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox (28 iunie) – abonamentul oferă acces în tribune, în sectoarele G, H, I cu loc pe scaun;
  • Passenger (1 iulie) – abonamentul oferă acces la categoria General Access (în spatele zonei Golden Standing), cu locuri în picioare sau pe scaune, la alegere.

Abonamentul este transmisibil și poate fi folosit de oricine pentru acces în incinta fiecăruia dintre cele patru evenimente, ca tu să îl poți "share-ui" cu alte persoane. Abonamentul va putea fi scanat la acces în fiecare dintre cele patru zile de concerte, câte o singură dată per concert.

Emagic Week Pass poate fi achiziționat și de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

MORCHEEBA + special guest GOLAN | 24 iunie

Skye Edwards și Ross Godfrey se întorc anul acesta în România, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – "Blackest Blue", compus în pandemie și lansat în primăvara lui 2021. Albumul explorează soundurile experimentale cu care duoul londonez ne-a obișnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de carieră, continuând călătoria muzicală ce i-a consacrat că pionieri ai scenei muzicale britanice și i-a făcut cunoscuți în toate colțurile lumii, cu vânzări de miloane de albume.

Pe 24 iunie, pe scena Arenelor Romane, se vor auzi în premieră piesele de pe "Blackest Blue", precum și piese Morcheeba deja foarte cunoscute și iubite de public. Înaintea showului Morcheeba pe scenă vor urca special guest GOLAN.

THIEVERY CORPORATION | 27 iunie

Thievery Corporation revin pe 27 iunie la București pentru un live electrizant, cu full band, organizat de Emagic și The Fresh. Rob Garza si Eric Hilton au devenit cunoscuti în 1996, când o piesă le-a fost inclusă pe una dintre compilațiile renumiților DJi și producători Kruder & Dorfmaister și au atins faima mondială cu cel de-al treilea și cel mai popular album al lor - The Richest Man în Babylon.

În cei peste 25 de ani de activitate, Thievery Corporation a rămas unul dintre cele mai populare proiecte associate cu muzica electronică, cu un stil ce îmbină elemente de dub, acid jazz, reggae, muzică clasică indiană, muzică din Orientul Mijlociu, hip hop, muzică electronică și muzică braziliană, inclusiv bossa nova. Inițial cunoscuți pentru muzică abstractă, instrumentală, clasificată undeva între trip-hop și jazz, sunetul Thievery Corporation s-a extins pe parcursul anilor, incluzând vocalisti și instrumente live, iar principiile DYI și mesajele lor pentru incluziune au devenit astăzi din ce în ce mai relevante.

SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX | 28 iunie

Fenomenul pop-jazz Postmodern Jukebox continuă concertele din cadrul turneului mondial început în 2021, sub egida "The Grand Reopening Tour" ("Marea Redeschidere") și promite audiențelor de pretutindeni o petrecere senzațională în stilul anilor ’20, cu un live performance ca pe vremea Marelui Gatsby!

Ca toate showurile Postmodern Jukebox, concertul din cadrul "The Grand Reopening Tour" va aduce pe scena Arenelor Romane un ansamblu impresionant de muzicieni multi-talentați ce vor da viață compozițiilor lui Scott Bradlee. Turneului i se vor alătura, seară de seară, invitați-surpriză, ce vor face că fiecare spectacol să fie unic și imprevizibil – transformându-l într-una dintre cele mai încântătoare experiențe muzicale live ale timpurilor noastre, dar și ale timpurilor apuse.

PASSENGER | 1 iulie

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele sau de scenă - PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul "Let Her Go" s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional, având acum peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube.

După lansarea celui mai recent album - "Songs For The Drunk And Broken Hearted", PASSENGER își continuă în 2022 turneul mondial cu trupă live, în care va interpreta piesele de pe ultimul album, dar și piese devenite deja clasice.

Citește în continuare

Trending