Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Postmodern Jukebox concertează la Arenele Romane în iunie 2022

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox revine la București pe 28 iunie 2022. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane și se va bucura de o serie de invitați surpriză.

Publicat

pe

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 6 decembrie 2019
Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului pe 6 decembrie 2019 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Fenomenul pop-jazz Postmodern Jukebox continuă concertele din cadrul turneului mondial început în 2021, sub egida "The Grand Reopening Tour" ("Marea Redeschidere") și promite audiențelor de pretutindeni o petrecere senzațională în stilul anilor ’20, cu un live performance ca pe vremea Marelui Gatsby!

Renumiți pentru felul în care reimaginează genuri contemporane în stilul anilor ’20, "trimițând muzica pop într-o mașină a timpului", Postmodern Jukebox vor cânta unele dintre cele mai mari hituri în stilurile clasice ale epocilor trecute.

Scott Bradlee: "Suntem norocoși să avem atât de mulți fani incredibili peste tot în lume"

"Sunt recunoscător să pot crea și colabora alături de atâția oameni talentați și ne-a fost extrem de dor să cântăm într-o locație plină cu fani. Suntem norocoși să avem atât de mulți fani incredibili peste tot în lume, care au ajutat Postmodern Jukebox să devină un grup cu turnee mondiale și de abia așteptăm să aducem din nou talente extraordinare și sunete clasice în fiecare colț al lumii. Este o Mare Redeschidere, dar și o Mare Reuniune – nu doar pentru membrii echipei noastre, ci și pentru Postmodern Jukebox și fanii divertismentului clasic, "old school", de calitate", spune Scott Bradlee.

Ca toate showurile Postmodern Jukebox, concertul din cadrul "The Grand Reopening Tour" va aduce pe scena Arenelor Romane un ansamblu impresionant de muzicieni mulți-talentați ce vor da viață compozițiilor lui Scott Bradlee. Turneului i se vor alătura, seară de seară, invitați-surpriză, ce vor face ca fiecare spectacol să fie unic și imprevizibil – transformându-l într-una dintre cele mai încântătoare experiențe muzicale live ale timpurilor noastre, dar și ale timpurilor apuse.

În ultimii zece ani, Postmodern Jukebox au adunat peste cinci milioane de abonați pe canalul lor de YouTube; trupa și-a pornit activitatea în micul apartament al lui Bradlee, în Astoria, Queens și a ajuns în scurt timp într-un studio din Los Angeles, mult mai potrivit viziunii ambițioase a liderului trupei. Recent, Postmodern Jukebox a reimaginat binecunoscuta coloana sonoră a serialului "Friends" în diferite stiluri muzicale ale secolului al XX-lea – începând cu jazzul anilor ’20, până în anii ’90, cu o apariție-surpriză a duoului The Rembrandts, compozitorii piesei originale.

Prețuri bilete la concertul Postmodern Jukebox de la Arenele Romane:

Biletele pentru concertul Postmodern Jukebox de pe 28 iunie 2022 pot fi achiziționate online, la următoarele categorii:

  • Categoria 1 - TEREN, SECTOARELE A1, A2: 245 lei
  • Categoria 2 - TEREN, SECTOARELE B1, B2: 220 lei
  • Categoria 3 - TRIBUNĂ, SECTOARELE E, K: 220 lei
  • Categoria 4 - TRIBUNĂ, SECTOARELE F, J: 195 lei
  • Categoria 5 - TRIBUNĂ, SECTOARELE I, G, H: 170 lei

De asemenea, organizatorii pun la dispoziție un număr limitat de pachete "VIP TOUR Package" și "MEET & GREET Package". Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Accesul la eveniment:

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța participanților, a staffului și a artiștilor, evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la dată desfășurării evenimentului. Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 28 iunie 2022

Postmodern Jukebox

Loc
Arenele Romane

Trending