Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Postmodern Jukebox - Perfect Duet ('50s Prom Cover of Ed Sheeran & Beyonce)

Postmodern Jukebox a înregistrat un cover al hitului ”Perfect”, versiunea înregistrată în duet de Ed Sheeran și Beyonce. Piesa capătă savoarea anilor '50, recuzita utilizată în videoclip fiind inspirată de balurile de liceu din acea perioadă. Duetul Postmodern Jukebox este format din Mario Jose și India Carney.

Unul dintre marile hituri lansate în 2017, ”Perfect”, capătă noi rezonanțe în interpretarea cameleonicilor muzicieni de la Postmodern Jukebox. Trupa i-a cooptat pentru acest cover în stilul anilor '50 pe artistul american de pop, jazz și R&B Mario Jose și pe India Carney, o actriță și cântăreață originară din Brooklyn, New York. La saxofon îl ascultăm pe Dave Kox, un muzician cu o carieră impresionantă. Kox are în palmares nouă nominalizări la Grammy și nouă albume poziționate în fruntea topului Billboard Current Contemporary Jazz Albums.

Acum cu o componență de peste 70 de membri, trupa Postmodern Jukebox are în palmares un canal de Youtube cu 900 de milioane de vizualizări și 3 milioane de abonați. Au cântat la “Good Morning America”, au cucerit topurile Billboard și iTunes și au susținut sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea. Varianta lor la “Creep”, piesa celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor “Royals”, cu 16 milioane de vizualizări pe Youtube, declarând că este coverul ei favorit. La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legătură între generații.

După un spectacol excelent în România în primăvara lui 2016, membrii trupei au revenit la București și în martie 2017. Următorul concert Postmodern Jukebox în țara noastră este programat pe 16 mai 2018. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, trupa promițând un show-maraton plin de hit-uri pop contemporane reinterpretate în cheie vintage.

Citește mai multe despre BeyonceEd SheeranPostmodern Jukebox
Videoclipuri cu BeyonceEd SheeranPostmodern Jukebox
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE