Urmărește-ne în Social Media

jazz, Swing

Postmodern Jukebox

Poster eveniment Postmodern Jukebox
 • Data
  vineri, 6 decembrie 2019
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Săli de concerte
 • Loc
  Sala Palatului,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de

Vezi poze de la acest eveniment

UPDATE: Anunțat inițial pentru duminică, 3 noiembrie, la Sala Palatului, show-ul Postmodern Jukebox, la dorința artiștilor, va fi decalat pentru vineri, 6 decembrie. Toate biletele își păstrează valabilitatea și amplasarea în sală. În condițiile în care doriți rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar prin aceeași metodă folosită la cumpărarea biletului respectiv.

Postmodern Jukebox face înconjurul lumii cu turneul "Welcome to the Twenties 2.0" și ajunge la Sala Palatului din București pe 6 decembrie 2019.

Bilete concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului

 • 200 lei - Categoria I VIP (un loc premium rezervat în rândurile 2-7, fără alte beneficii)
 • 415 lei - VIP Tour Package (un loc premium rezervat în rândurile 6-7, poster de colecție cu autograful membrilor Postmodern Jukebox, ecuson VIP laminat, valabilitate limitată)
 • 625 lei - VIP Meet and Greet (un loc premium rezervat în rândurile 2-5, exlusive meet & greet cu membrii Postmodern Jukebox, fotografie personală cu membrii Postmodern Jukebox, poster de colecție cu autograful artiștilor Postmodern Jukebox, ecuson oficial meet & greet laminat, valabilitate limitată)
 • 190 lei - Categoria II
 • 170 lei - Categoria III
 • 140 lei - Categoria IV
 • 110 lei - Categoria V

RECOMANDARE: Postmodern Jukebox: "Beyoncé, dacă ne urmărești, avem nevoie de tine, vino să cânți cu noi!" - VIDEO INTERVIU

Turneul își propune să deschidă porțile unei noi ere în muzică, o eră în care Scott Bradlee, creatorul Postmodern Jukebox, își dorește să existe o reîntoarcere la stilurile și măiestria artistică ce au făcut nemuritoare muzica generațiilor anterioare. Turneul trupei va cuprinde 250 de orașe. Milioane de oameni vor simți vibe-ul retro ale unor piese celebre din muzica ultimilor ani - pop, rock sau R&B - reinterpretate de artiștii PMJ.

Înființată de Scott Bradlee în 2009, Postmodern Jukebox are peste un miliard de vizualizări ale pieselor sale pe YouTube, cu 3,5 milioane de abonați pe canal și peste 1,7 milioane de fani pe Facebook. În ultimii 5 ani, PMJ a avut sute de concerte sold-out pe 6 continente. Au cântat la celebrul show de televiziune "Good Morning America", au urcat pe primele poziții în iTunes și Billboard și și-au transformat în fani vedete precum Beyonce, Adam Levine (Maroon5), Gwen Stefani, Blondie, Ashton Kutcher, Zoey Deschanel sau Elisabeth Banks.

RECOMANDARE: Magie muzicală pentru al treilea an consecutiv cu Postmodern Jukebox - RECENZIE

Au făcut senzație pe Youtube atunci când coverul lor do-woop "We Can't Stop" (Miley Cyrus) a adunat peste 21 milioane de vizualizări. Varianta lor la "Creep", piesa celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune cover-uri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor "Royals", cu 26 milioane de vizualizări pe Youtube, spunând că este cover-ul său favorit.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 decembrie 2019. Ref #124085

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.