Urmărește-ne în Social Media

jazz, world music

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

Poster eveniment Scott Bradlee\'s Postmodern Jukebox

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox a anunțat un nou turneu mondial pentru a sărbători o dublă performanță: aniversarea a 10 ani de turnee și cel de-al 1.000-lea spectacol. Concertul din București, din cadrul turneului denumit "The 10 Tour", va avea loc la Arenele Romane pe 31 august.

Bilete concert Scott Bradlee's Postmodern Jukebox la Arenele Romane

  • Acces General (earlybird) - 119 lei (+taxe)
  • Acces copii (7-14 ani) - 49 lei (+taxe)

*accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil.

Spectatorii se pot aștepta la o călătorie spectaculoasă și plină de creativitate prin universul PMJ - unde hiturile moderne sunt reinterpretate prin prisma genurilor clasice precum jazzul anilor 1920, Swing, Doo-wop sau Motown, și aduse la viață de o distribuție formată din unii dintre cei mai buni cântăreți, dansatori și instrumentiști din lume.

Trupa a primit recenzii elogioase din partea publicațiilor din industrie și a artiștilor de renume mondial deopotrivă. Postmodern Jukebox și-a construit o reputație de "Saturday Night Live al cântăreților", prezentând publicului zeci de artiști muzicali de excepție și transformându-i în adevărate vedete.

După zece ani de activitate și două miliarde de vizualizări pe canalul de YouTube, spectacolele Postmodern Jukebox au devenit un fel de tradiție muzicală anuală pentru sute de mii de fani din întreaga lume - fani care vin adesea îmbrăcați la patru ace, în cele mai bune haine de epocă, dornici să se cufunde în această experiență.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 iunie 2024. Ref #159806

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.