Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Plan B

Următoarele evenimente cu Plan B

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Plan B

Lyric Video Plan B Guess Again

Plan B - Guess Again

Plan B a revenit în 2018 cu un single nou, "Guess Again". Artistul britanic schimbă din nou stilul, aşa cum a tot făcut pe primele sale 3 albume, abordând un hip-hop cu elemente ragga şi un bas puternic. Nou release are un lyric video pe care îl puteţi viziona mai jos.

Plan B - Playing With Fire feat. Labrinth Video

Duritatea străzilor din Marea Britanie în Plan B - Playing With Fire feat. Labrinth - VIDEOCLIP

Plan B a lansat clipul Playing With Fire feat Labrinth în care prezintă realitatea străzilor din Marea Britanie. Artistul încearcă să arate tinerilor adevărata față a găștilor de stradă.

Plan B

Plan B revine cu un nou single, iLL Manors (AUDIO)

Plan B revine în lumina reflectoarelor cu un nou single, iLL Manors, pe care-l puteţi asculta mai jos. Piesa a debutat la emisiunea lui Zane Lowe de la BBC Radio... Continuare »

Summer Well 2011- Ziua II: The Wombats și Interpol, un spectacol complet (video)

Cea de-a doua zi de Summer Well a continuat succesul înregistrat de prima zi de festival. Află cum fost în ziua I de Summer Well. Vezi înregistrările video!

Summer Well 2011- Ziua I: Noisettes și Plan B au electrizat publicul (video)

Prima ediţie a Festivalului Summer Well a avut loc weekend-ul acesta, 13-14 august 2011, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Spectatorii au început să se strângă la locaţie încă de la... Continuare »

Summer Well Festival 2011

Summer Well 2011- detalii despre acces și program!

Festivalul Summer Well 2011 îşi va deschide porţile mâine, 13 august de la ora 14.00, urmând să şi le închidă în noaptea de 14 august. Întrucât evenimentul se va desfășura... Continuare »

Plan B album nou

Plan B pregătește un nou album

"The Ballad of Belmarsh", cel de-al treilea album semnat de Plan B nu va fi pe placul părinţilor. Muzicianul al cărui album precedent, "The Defamation of Strickland Banks", i-a adus... Continuare »

Festivalul Summer Well 2012

Abonamentele la Summer Well au fost puse în vânzare

Trupa Interpol este ultima confirmată în line-up ul festivalului din august. Așa cum au promis, organizatorii au anunțat punerea în vânzare a abonamentelor de acces pe Domeniul Știrbey, locul de... Continuare »

The Raveonettes

The Raveonettes, live la Summer Well 2011

The Raveonettes este cel mai proaspăt nume confirmat în cadrul Summer Well 2011. Duo-ul danez (stabilit la New York) este considerat de către NME responsabil pentru "renașterea muzicii pop-rock americane"... Continuare »

The Wombats

The Wombats concertează la Summer Well 2011

Trupa The Wombats va cânta în această vară în cadrul Festivalului Summer Well. Britanicii vor împărți scena pe 14 august cu Chapel Club şi Alex Clare. The Wombats a luat... Continuare »

Chapel Club

Alex Clare și Chapel Club cântă la Summer Well 2011

Alex Clare și Chapel Club și-au confirmat participarea la Summer Well 2011. Ambele nume londoneze vor concerta pe 14 august, în cea de-a doua zi a festivalului, prima zi fiindu-le... Continuare »

Plan B

Plan B, confirmat la Summer Well 2011

Plan B este așteptat în aceasă vară la Summer Well. Artistul englez va împărți scena pe 13 august cu Noisettes, Graffiti6, Mystery Jets și Chew Lips. Summer Well Festival are... Continuare »

Festivalul Summer Well 2012

Prima ediție a Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey din Buftea

După o perioadă de zvonuri, astăzi a fost confirmat Festivalul Summer Well ce va avea loc între 13 şi 14 august pe Domeniul Știrbey din Buftea. Domeniul Știrbey este un... Continuare »

BBC Radio 1's Big Weekend

Vezi înregistrări de la BBC Radio 1’s Big Weekend!

La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 14-15 mai a avut loc evenimentul One Big Weekend, organizat de radioul BBC Radio 1. Festivalul este considerat unul dintre cele mai importante din... Continuare »

CLOSE
CLOSE