Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Summer Well 2011- Ziua I: Noisettes și Plan B au electrizat publicul (video)

Publicat

pe

Prima ediţie a Festivalului Summer Well a avut loc weekend-ul acesta, 13-14 august 2011, pe Domeniul Știrbey din Buftea.

Spectatorii au început să se strângă la locaţie încă de la ora 14.00, iar vremea frumoasă, muzica bună şi mulţimea de activităţi puse dispoziție de organizatori i-au ţinut în priză pe durata celor două zile.

Concertele au început în jurul ore 16.00. Cei de la Chew Lips au reuşit rapid să acapareze atenţia mulţimii, iar Graffiti6 şi Mystery Jets au încins realmente atmosfera festivalului.

Apariția trupei Noisettes a stârnit ropote de aplauze, iar prestaţia și energia solistei Shingai Shoniwa au încântat publicul prezent la eveniment.

Seara a fost încheiată de Plan B care a urcat pe scenă la 21:30 împreună cu Faith SFX, beatboxerul pe care îl are alături în concerte. Britanicul a fost extrem de bine primit de fani, iar reprezentația sa a fost pe măsura aşteptărilor.

Ziua I de festival a fost un adevărat succes. În cea de-a doua zi seria de concerte va continua cu Alex Clare, Chapel Club, The Wombats, The Raveonettes şi Interpol.

Află cum fost în ziua II de Summer Well. Vezi înregistrările video!

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending