Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: Plan B - Guess Again

Plan B a revenit în 2018 cu un single nou, "Guess Again". Artistul britanic schimbă din nou stilul, aşa cum a tot făcut pe primele sale 3 albume, abordând un hip-hop cu elemente ragga şi un bas puternic. Nou release are un lyric video pe care îl puteţi viziona mai jos.

Plan B îşi va lansa noul LP pe 4 mai, sub numele de "Heaven Before All Hell Breaks Loose". "Guess Again" este primul single de pe disc şi a avut premiera în această săptămână, în cadrul emisiunii lui Annie Mac, "Hottest Record" de la Radio 1. Artistul, pe numele său real Ben Drew a abordat până acum genuri precum drum & bass şi dubstep, prin colaborările cu Chase & Status, dar a flirtat şi cu pop-ul şi rap-ul.

Tânărul ne aduce acum influenţe dancehall pe noul material, păstrând în acelaşi timp versurile cu încărcătură socială şi politică. Artistul cântă despre dezbinarea britanicilor pe fondul deciziilor politicienilor. Lupta cu teroriştii şi trădarea sunt amintite în versuri.

Acest single a fost scris şi produs de către Plan B, împreună cu FRED şi Show N Prove. FRED a mai lucrat cu Charli XCX şi Stefflon Don, aducând un stil special producţiilor lor. Plan B pregăteşte un turneu britanic pentru aceasta primăvară. Va concerta pe marile stadioane şi săli de spectacole din Manchester, Glasgow, Newcastle şi Bristol.

Un om al multiplelor talente, Drew a cochetat cu actoria, apărând în apreciatul film britanic "Harry Brown". Acolo i-a ţinut piept legendei vii Michael Caine din rol de puştan anarhist.

Artistul ne-a vizitat chiar la prima ediţie a festivalului Summer Well, cea din 2011. A concertat la Domeniul Ştirbey pe 13 august, iar pe aceeaşi scenă au urcat şi Noisettes, Chew Lips, Grafitti6 şi Mystery Jets.

Citește mai multe despre Plan B
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE