Urmărește-ne în Social Media

rap

Plan B - Guess Again

Plan B a revenit în 2018 cu un single nou, "Guess Again". Artistul britanic schimbă din nou stilul, aşa cum a tot făcut pe primele sale 3 albume, abordând un hip-hop cu elemente ragga şi un bas puternic. Nou release are un lyric video pe care îl puteţi viziona mai jos.

Publicat

pe

Plan B îşi va lansa noul LP pe 4 mai, sub numele de "Heaven Before All Hell Breaks Loose". "Guess Again" este primul single de pe disc şi a avut premiera în această săptămână, în cadrul emisiunii lui Annie Mac, "Hottest Record" de la Radio 1. Artistul, pe numele său real Ben Drew a abordat până acum genuri precum drum & bass şi dubstep, prin colaborările cu Chase & Status, dar a flirtat şi cu pop-ul şi rap-ul.

Tânărul ne aduce acum influenţe dancehall pe noul material, păstrând în acelaşi timp versurile cu încărcătură socială şi politică. Artistul cântă despre dezbinarea britanicilor pe fondul deciziilor politicienilor. Lupta cu teroriştii şi trădarea sunt amintite în versuri.

Acest single a fost scris şi produs de către Plan B, împreună cu FRED şi Show N Prove. FRED a mai lucrat cu Charli XCX şi Stefflon Don, aducând un stil special producţiilor lor. Plan B pregăteşte un turneu britanic pentru aceasta primăvară. Va concerta pe marile stadioane şi săli de spectacole din Manchester, Glasgow, Newcastle şi Bristol.

Un om al multiplelor talente, Drew a cochetat cu actoria, apărând în apreciatul film britanic "Harry Brown". Acolo i-a ţinut piept legendei vii Michael Caine din rol de puştan anarhist.

Artistul ne-a vizitat chiar la prima ediţie a festivalului Summer Well, cea din 2011. A concertat la Domeniul Ştirbey pe 13 august, iar pe aceeaşi scenă au urcat şi Noisettes, Chew Lips, Grafitti6 şi Mystery Jets.

Trending