Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Summer Well 2011- Ziua II: The Wombats și Interpol, un spectacol complet (video)

Cea de-a doua zi de Summer Well a continuat succesul înregistrat de prima zi de festival. Află cum fost în ziua I de Summer Well. Vezi înregistrările video!

Concertele au început în maniera deja cunoscută în jur de 16:00 cu Alex Clare care a adune publicul în fața scenei şi a continuat cu Chapel Club care a imprimat celor prezenţi ritmurile pieselor “New Colors “, “Surfacing” sau “The Shore”.

Cei de la The Raveonettes au urcat pe scenă într-o formulă puţin modificată datorită problemelor de sănătate ale lui Sune, însă prestaţia lor nu a avut de suferit, reuşind fără probleme îşi bucure fanii cu un setlist format atât din piese noi, cât şi din melodii celebre.

The Wombats au strâns în jurul scenei mii de fani care au dansat şi au cântat într-un glas împreună cu ei pe toată durata concertului.

Concertul serii a fost fără doar şi poate cel dat de Interpol. În premieră pentru România, americanii au deschis show-ul cu piesa “Success” în aplauzele frenetice ale fanilor şi au oferit un spectacol complet de la alternări de piese noi cu cele deja celebre până la jocuri de lumini.

Festivalul Summer Well a debutat înregistrând un succes nesperat, iar cu un line-up bine ales, o locaţie nouă şi îndrăzneaţă şi activităţi multiple, evenimentul anunţă un viitor încrezător.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE