Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Summer Well 2011- Ziua II: The Wombats și Interpol, un spectacol complet (video)

Cea de-a doua zi de Summer Well a continuat succesul înregistrat de prima zi de festival. Află cum fost în ziua I de Summer Well. Vezi înregistrările video!

Concertele au început în maniera deja cunoscută în jur de 16:00 cu Alex Clare care a adune publicul în fața scenei şi a continuat cu Chapel Club care a imprimat celor prezenţi ritmurile pieselor “New Colors “, “Surfacing” sau “The Shore”.

Cei de la The Raveonettes au urcat pe scenă într-o formulă puţin modificată datorită problemelor de sănătate ale lui Sune, însă prestaţia lor nu a avut de suferit, reuşind fără probleme îşi bucure fanii cu un setlist format atât din piese noi, cât şi din melodii celebre.

The Wombats au strâns în jurul scenei mii de fani care au dansat şi au cântat într-un glas împreună cu ei pe toată durata concertului.

Concertul serii a fost fără doar şi poate cel dat de Interpol. În premieră pentru România, americanii au deschis show-ul cu piesa “Success” în aplauzele frenetice ale fanilor şi au oferit un spectacol complet de la alternări de piese noi cu cele deja celebre până la jocuri de lumini.

Festivalul Summer Well a debutat înregistrând un succes nesperat, iar cu un line-up bine ales, o locaţie nouă şi îndrăzneaţă şi activităţi multiple, evenimentul anunţă un viitor încrezător.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE