Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Alex Clare și Chapel Club cântă la Summer Well 2011

Alex Clare și Chapel Club și-au confirmat participarea la Summer Well 2011. Ambele nume londoneze vor concerta pe 14 august, în cea de-a doua zi a festivalului, prima zi fiindu-le... Continuare »
Chapel Club

Alex Clare și Chapel Club și-au confirmat participarea la Summer Well 2011. Ambele nume londoneze vor concerta pe 14 august, în cea de-a doua zi a festivalului, prima zi fiindu-le rezervată celor de la Plan B, Noisettes, Mystery Jets, Chew Lips şi Grafitti6.

Alex ClareAlex Clare, cunoscut ca Alexander Muertos, a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe proiecte muzicale, însă succesul adevărat a venit după ce a ales cariera solo.

Una dintre piesele sale i-a impresionat atât de plăcut pe cei de la Island Records încât i-au propus o colaborare.

Pe 11 iulie, Clare va lansa "The Lateness of the Hour", albumul său de debut.

Chapel ClubTrupa Chapel Club a început să cânte în 2007 și a scos pe piață primul single în 2009, fapt ce i-a adus un contract cu cea mai mare casă de discuri din lume.

În 2010 era deja pe afișele festivalurilor Glastonbury, Reading și Leeds, Pukkelpop sau Way Out West, iar show-urile pe care le susținea în Marea Britanie erau mai tot timpul sold-out.

"Palace", primul album al rockerilor a ajuns în magazine în ianuarie 2011, iar criticii sunt optimiști în ceea ce privește viitorul muzical acestei trupe-revelație.

Summer Well va avea loc în perioada 13-14 august 2011 pe Domeniul Ştirbey din Buftea.

Citește mai multe despre Alex ClareChew LipsPlan B
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul trupelor Opeth și Katatonia la București a fost anulat!

Cele două trupe suedeze Opeth și Katatonia au anunțat astăzi pe site-urile lor oficiale că nu vor mai susține concertul...

Închide