Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Plan B revine cu un nou single, iLL Manors (AUDIO)

Plan B

Plan B revine în lumina reflectoarelor cu un nou single, iLL Manors, pe care-l puteţi asculta mai jos.

Plan B
Piesa a debutat la emisiunea lui Zane Lowe de la BBC Radio 1 pe 27 februarie şi va deveni disponibilă la download de pe 25 martie. De asemenea în luna mai vor apărea un album şi un film ce poartă același nume.

Filmul, în a cărui distribuţie îi regăsim pe Riz Ahmed, Nathalie Press şi Dannielle Brent, va fi lansat pe 4 mai şi prezintă povestea din spatele a şase piese rap. Coloana sonoră a filmului va fi lansată pe 7 mai via Atlantic Records.

Cât despre album, Plan B a spus:

"Pot descrie iLL Manors ca având adâncimea lirică a primul meu disc. Compoziția muzicală însă este diferită prin faptul că am aplicat ce e mai bun din ce am învăţat în ultimii cinci ani, în ceea ce priveşte scrisul, producţia şi interpretarea alături de trupă. Simt că sunt mai bun decât am fost vreodată."

Noul material va apărea la doi ani distanţă de albumul The Defamation of Strickland Banks lansat în 2010.

În prezent Plan B a anunțat că va susţine în această vară 7 concerte pe teritoriul Marii Britanii în perioada 15 iunie-7 iulie.

Plan B - iLL Manors

Citește mai multe despre Plan B
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Radiohead a cântat două piese noi - VIDEO

Radiohead a debutat două piese noi în cadrul primului spectacol din turneul mondial, pe care trupa l-a început în Miami,...

Închide