Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Prima ediție a Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey din Buftea

Publicat

pe

Festivalul Summer Well 2012
Festivalul Summer Well 2012

După o perioadă de zvonuri, astăzi a fost confirmat Festivalul Summer Well ce va avea loc între 13 şi 14 august pe Domeniul Știrbey din Buftea.

Domeniul Știrbey este un parc de peste 25 de hectare, construit și locuit de familiile Știrbei și Bibescu timp de două secole. În prezent proprietarul spațilui este Bucharest Arena.

Scena principală se va afla în faţa Pavilionului Central, Pavilionul Regina Maria va găzdui un cinematograf, expoziţii şi un centru de presă, iar lângă lac, publicul se poate relaxa la Sunset Café.

Festivalul Summer Well 2011

O dată cu vestea organizării Festivalului Summer Well a venit și prima confirmare în line-up. Trupa londoneză Chew Lips va urca pe scenă în prima zi de festival.

Neconfirmate până acum de organizatori, dar cu concertele programate conform site-urilor oficiale sunt Interpol (14 august) și Plan B (13 august).

În zilele următoare vor fi dezvăluite toate cele 10 trupe de pop și rock ce vor încinge atmosfera la Buftea.

Pentru Summer Well 2011 se vor vinde doar abonamente, disponibile imediat ce întreg line-up va fi anunțat. Copii sub 12 ani însoţiţi de adulţi au accesul gratuit.

Summer Well este organizat de Livada și a fost creat special pentru tinerii pasionaţi de muzică, concerte, filme și expoziţii

 

Comentează

Trending