Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Dimmu Borgir

Dimmu Borgir Înființată în 1993, la Oslo, de Stian "" Thoresen, Sven "Silenoz" Kopperud și Kenneth "Tjodalv", trupa Dimmu Borgir s-a făcut rapid remarcată prin îmbinarea curajoasă a sound-ului dur al black metal-ului tradițional cu complexitatea și subtilitățile genului simfonic.

Debutul discografic a avut loc în 1994 prin lansarea albumului "For All Tid", interpretat în limba norvegiană. Curând după apariție, abordările îndrăznețe și dorința continuă de urmare a unor căi încă neexplorate muzical au făcut ca numele Dimmu Borgir să devină sinonim cu pionieratul în zona black metal.

De-a lungul carierei sale, formația a reușit să aducă la suprafață materiale ce au devenit adevărate puncte de referință în discografia internațională, discuri precum: "Enthrone Darkness Triumphant" (1997), "Spiritual Black Dimensions" (1999) sau "Death Cult Armageddon" (2003).

Așa cum și numele trupei o spune, muzica Dimmu Borgir reprezintă o poartă către alte lumi, "Dimmu Borgir" provenind de la o formațiune vulcanică omonimă din Islanda ("Dimmuborgir"), considerată a fi poarta spre Iad, conform legendelor locale.

Concerte Dimmu Borgir în România


Dimmu Borgir a concert la București în 2012, în cadrul Ost Fest. Trupa va reveni în România în august 2019, cu prilejul Rockstadt Extreme Fest.

 

Următoarele evenimente cu Dimmu Borgir

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Dimmu Borgir

Dimmu Borgir

Dimmu Borgir concertează la Rockstadt Extreme Fest 2019

Confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2019, trupa de symphonic black metal Dimmu Borgir va aduce pe scena de la poalele cetății Râșnov un show memorabil, care va include și piese de pe cel mai nou material discografic, "Eonian”. Festivalul se va desfășura în perioada 1 – 4 august.

Caruselul lui Tommy Lee - OST Fest - Motley Crue

Cum a fost la OST Fest 2012 - Ziua #1 - Exodus, Overkill, Dimmu Borgir, Mötley Crüe

De ceva vreme, vara a devenit anotimpul concertelor pentru români, mai ales pentru cei pasionaţi de muzica rock. Nici 2012 nu face excepţie, startul anotimpului călduros fiind dat de OST... Continuare »

Dimmu Borgir a venit pentru prima dată în România - Ost fest 2012

Poze OST Fest 2012 - Ziua 1 - Concert Dimmu Borgir

Dimmu Borgir a venit pentru prima dată în România. Trupa de black heavy metal a urcat pe scena festivalului OST Fest de la Romexpo. Urmăriți cele mai interesante momente din... Continuare »

Ost Fest 2012

S-au pus în vânzare voucherele pentru campare la OST Fest 2012

Festivalul OST Fest 2012 se va desfăşura în perioada 15-17 iunie în cadrul complexului Romexpo din Bucureşti. Pentru acest eveniment organizatorii pun la dispoziţia publicului un spaţiu de campare ce... Continuare »

EUROPE concerteaza la OST FEST 2012

Europe concertează la OST FEST 2012

Europe va concerta pe 16 iunie 2012 la Bucureşti. Formaţia se alătură celor de la Motley Crue, Motorhead, Megadeth şi Dimmu Borgir în line-up-ul Festivalului Ost Fest 2012, desfăşurat în perioada... Continuare »

Harta Romexpo- OST FEST 2012

Festivalul OST FEST 2012 se mută la Romexpo!

Deşi iniţial trebuia să aibă loc la Zone Arena, Festivalul Ost Fest 2012 se mută la Romexpo. Evenimentul organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events se va desfășura... Continuare »

Brutal Ballet Out Of Darkness, spectacol cu poante şi heavy metal

Bridie, Brutal Ballet şi piese ale trupelor Sarcofagus, Arch Enemy, Slipknot, Dimmu Borgir. Alăturarea balet, muzică metal pare ciudată dar nu pentru pentru fetele din Australia care vor susţine un... Continuare »

Megadeth concertează la OST FEST 2012!

Megadeth va concerta pe 17 iunie 2012 în cadrul Festivalului Ost Fest. Legendele heavy metalului se alătură astfel celor de la Motley Crue, Motorhead şi Dimmu Borgir în line-up-ul festivalului... Continuare »

Motley Crue

Motley Crue concertează la OST Fest 2012!

Formaţia Motley Crue va cânta pe 15 iunie 2012 în cadrul Festivalului Ost Fest 2012. După Motorhead şi Dimmu Borgir, iată că a venit vremea ca Mick Mars,Vince Neil, Tommy... Continuare »

MOTÖRHEAD va concerta la Bucuresti

MOTÖRHEAD concertează la Ost Fest 2012!

MOTÖRHEAD se alătură lui Dimmu Borgir pe afișul festivalului Ost Fest 2012. Concertul englezilor va avea loc pe 17 iunie 2012 în cadrul turneului de promovare al albumului The Word... Continuare »

Dimmu Borgir

Ost Fest 2012 - prețul biletelor din prima zi de festival!

Festivalul OST FEST 2012 va avea loc între 15 şi 17 iunie la Zone Arena din Bucureşti. Până acum în line-up au fost anunţaţi cei de la Dimmu Borgir, însă... Continuare »

Dimmu Borgir

Dimmu Borgir concertează la Ost Fest 2012!

Dimmu Borgir este primul nume confirmat în line-up-ul Festivalului Ost Fest 2012. Trupa va susține o demonstrație de black metal pe 15 iunie 2012,  în prima zi a evenimentului. Festivalul... Continuare »

CLOSE
CLOSE