Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Brutal Ballet Out Of Darkness, spectacol cu poante şi heavy metal

Bridie, Brutal Ballet şi piese ale trupelor Sarcofagus, Arch Enemy, Slipknot, Dimmu Borgir. Alăturarea balet, muzică metal pare ciudată dar nu pentru pentru fetele din Australia care vor susţine un... Continuare »

Bridie, Brutal Ballet şi piese ale trupelor Sarcofagus, Arch Enemy, Slipknot, Dimmu Borgir. Alăturarea balet, muzică metal pare ciudată dar nu pentru pentru fetele din Australia care vor susţine un concert, Out of The Darkness, în Finlanda, pe 7 februarie.

Brutal Ballet este o trupă de dans din Australia, care a trecut de la Mozart şi Bach la heavy metal. Coregrafa Bridie Mayfield, care se află în spatele acestei idei, a început să danseze de la vârsta de 2 ani, iar la 17 ani şi-a dat seama că poate dansa şi cu piesa This Love (Pantera). Astfel, în 2008 a înfiinţat Brutal Ballet, după ce aflase de existenţa unei trupe Ballet Deviare din New York, care făcea un mix între dansul suav al balerinelor şi muzica heavy metal. Prima reprezentaţie Brutal Ballet a fost Dethballet, pe muzica Dethlock.

Spectacolul Out of Darkness va fi o călătorie prin diferite stiluri metal, de la cele dark şi extrem de agresive către cele clasice, melodice, astfel că din repertoriu vor face parte trupe precum Meshuggah, Arch Enemy, Slipknot, In Flames, Metallica, Dimmu Borgir, HIM, Children of Bodom Sarcofagus.

Spectacolul Brutal Ballet: Out Of The Darkness va avea loc mâine, în oraşul Espoo, Finlanda.

Castratikron The Dethballet

Citește mai multe despre Arch EnemyDimmu BorgirSlipknot
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Napalm Death, nou trailer pentru albumul Utilitarian (VIDEO)

Mai sunt puţine zile până pe data de 27 februarie când Napalm Death lansează cel de-al 15-lea album, Utilitarian, dar...

Închide