Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Megadeth concertează la OST FEST 2012!

Publicat

pe

Megadeth

Megadeth va concerta pe 17 iunie 2012 în cadrul Festivalului Ost Fest. Legendele heavy metalului se alătură astfel celor de la Motley Crue, Motorhead şi Dimmu Borgir în line-up-ul festivalului ce va avea loc la Romexpo în perioada 15-17 iunie 2012.

Megadeth concerteaza la Ost Fest
Formaţia a luat naştere la iniţiativa lui Dave Mustaine (ex. Metallica) în 1983 la Los Angeles şi a devenit repede cunoscută pe plan internaţional, abordând thrash metalul, un stil nou și original. În cei peste 25 de ani de carieră, Megadeth a câştigat discul de platină în Statele Unite cu 6 albume consecutive, a vândut peste 30 milioane de copii la nivel mondial şi a fost nominalizată de 10 ori la premiile Grammy la categoria Best Metal Performance.

Megadeth - Symphony of Destruction

Megadeth, Metallica, Slayer şi Anthrax au format în 2010 Big4 (Big Four of Thrash) şi au concertat prima oară împreună pe aceeaşi scenă pe 16 iunie 2010 la Varşovia. Big4 a ajuns în acelaşi an şi în România.

În anul 2002, după ce Dave Mustaine a suferit o leziune gravă a nervilor de la mâna stângă, Megadeth se destramă, însă doi ani mai târziu, spre bucuria fanilor din întreaga lume, Mustaine se recuperează şi reuneşte iar trupa ce a stârnit isterie pe marile scene ale lumii.

Megadeth este apreciată pentru sound-ul diferit imprimat de chitară în piesele lor, iar melodii precum Symphony Of Destruction, A Tout Le Monde, Hangar 18 sau Contdown To Extinction i-au transformat pe membrii trupei în adevăraţi idoli pentru milioane de oameni de pe întreaga planetă, ce aşteaptă cu mare nerăbdare fiecare concert.

Anul acesta, Megadeth va reveni în România pentru un concert în cadrul OST Fest, organizat de Project Events şi Cavalleria Events.

Biletele la festival se găsesc la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile şi chioşcurile Adevărul, magazinele Flanco, Victoria și Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe biletoo.ro sau blt.ro, la următoarele prețuri:

BILETUL pe zi:

500 lei – Tribună VIP (include catering)
350 lei – Fire Circle
265 lei – Tribună
120 lei – Golden Circle
90 lei – Gazon

ABONAMENTUL pe 3 zile sunt:

800 lei – Tribună VIP (include catering)
525 lei – Fire Circle
400 lei – Tribună
200 lei – Golden Circle
150 lei – Gazon

Trending