Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

S-au pus în vânzare voucherele pentru campare la OST Fest 2012

Festivalul OST Fest 2012 se va desfăşura în perioada 15-17 iunie în cadrul complexului Romexpo din Bucureşti. Pentru acest eveniment organizatorii pun la dispoziţia publicului un spaţiu de campare ce... Continuare »
Ost Fest 2012

Ost Fest 2012Festivalul OST Fest 2012 se va desfăşura în perioada 15-17 iunie în cadrul complexului Romexpo din Bucureşti. Pentru acest eveniment organizatorii pun la dispoziţia publicului un spaţiu de campare ce permite instalarea a 600 corturi.

Preţul de campare pentru toată perioada de festival este de 30 lei/persoană. Accesul fiind permis în perioada 14 iunie ora 14.00 - 18 iunie, ora 14.00. În cazul în care vor fi persoane care vor dori achiziţionarea unui loc în camping pe o perioadă mai scurtă (16-17 iunie), preţul va rămâne acelaşi.

Pentru a asigura un confort cât mai mare tuturor celor care se vor campa, în zona vor fi amenajate duşuri, toalete, corturi în care se va putea servi masa, baruri, precum şi alte spaţii de servicii şi divertisment.

Regulamentul de camping şi toate informaţiile necesare sunt diponibile pe www.ostfest.ro. Head-linerii festivalului sunt: Mötley Crüe, OverKill, Manowar, Europe, Motörhead, Megadeth și Lake Of Tears.

Biletele, abonamentele și voucherele de campare la OST Fest 2012:

Sunt disponibile în Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile şi chioşcurile Adevărul, magazinele Flanco, Victoria și Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe biletoo.ro sau blt.ro, la următoarele prețuri:

BILET pentru o zi:

500 lei – Tribună VIP (include catering)
350 lei – Fire Circle
265 lei – Tribună
120 lei – Golden Circle
90 lei – Gazon

ABONAMENTE pentru toate cele 3 zile:

800 lei – Tribună VIP (include catering)
525 lei – Fire Circle
400 lei – Tribună
200 lei – Golden Circle
150 lei – Gazon

VOUCHER campare

30 lei/perosoană - pe toată durata festivalului

Citește mai multe despre Dimmu BorgirMegadethMotley CrueMotörhead
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paloma Faith a lansat un nou single

Paloma Faith va reveni pe 20 martie cu un nou single, ce se intitulează ”Picking Up The Pieces”. Acesta precedează...

Închide