Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dimmu Borgir concertează la Ost Fest 2012!

Publicat

pe

Dimmu Borgir
Dimmu Borgir

Dimmu Borgir este primul nume confirmat în line-up-ul Festivalului Ost Fest 2012. Trupa va susține o demonstrație de black metal pe 15 iunie 2012,  în prima zi a evenimentului.

Dimmu Borgir

Festivalul Ost Fest (fost Ost Mountain Fest) 2012 va avea loc în perioada 15-17 iunie la Romexpo, după două ediţii desfăşurate în zona montană.

Dimmu Borgir a fost înfiinţată în 1993 la Oslo de Shagrath, Silenoz şi Tjodalv. Debutul discografic a avut loc în 1994 prin lansarea albumului For All Tid, interpretat în limba norvegiană. În 1996 apare materialul Stormblast, considerat de fanii vechi punctul culminant al discografiei Dimmu Borgir. Succesul internaţional a venit o dată cu lansarea discului Enthrone Darkness Triumphant ce a beneficiat de un turneu mondial de promovare prin care formaţia a câştigat aprecierea a milioane de fani de pe mai multe continente. Anul 2003 aduce primul album înregistrat în engleză - Death Cult Armageddon, material ce a mărit considerabil numărul fanilor Dimmu Borgir în întreaga lume.

Shagrath (voce, chitară, bas, baterie), Silenoz (chitară), Mustis (orgă), ICS Vortex (bas) şi Galder (chitară) vor aduce pe pe 15 iunie 201, în premieră pentru publicul român piesele precum The Sacrilegious Scorn, The Serpentine Offering sau Progenies Of The Great Apocalyps, pentru care sunt apreciaţi de milioane de fani.

Biletele şi abonamentele la Ost Fest vor fi puse în vânzare începând cu 3 noiembrie 2011 la: Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile şi chioşcurile Adevărul, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe biletoo.ro sau blt.ro.

Dimmu Borgir - Progenies Of The Great Apocalypse

Trending