Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Festivalul OST FEST 2012 se mută la Romexpo!

Deşi iniţial trebuia să aibă loc la Zone Arena, Festivalul Ost Fest 2012 se mută la Romexpo. Evenimentul organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events se va desfășura... Continuare »
Harta Romexpo- OST FEST 2012

Ost Fest 2012 la Bucuresti

Deşi iniţial trebuia să aibă loc la Zone Arena, Festivalul Ost Fest 2012 se mută la Romexpo. Evenimentul organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events se va desfășura în perioada 15-17 iunie.

Odată cu această schimbare, se va modifica şi programul festivalului. Astfel, de vineri 15 iunie ora 14.00 și până luni 18 iunie ora 04.00, publicul pasionat de rock este aşteptat să-şi testeze rezistenţa la distracţie timp de peste 62 ore în care muzica de calitate nu va slăbi deloc ritmul. Mai mult de atât, organizatorii vor pune la dispoziţie şi un spaţiu special amenajat pentru camping.

Până acum în line-up-ul ediţiei din acest an şi-au anunţat prezența trupele Motley Crue, Motorhead, Megadeth şi Dimmu Borgir, însă multe alte nume mari li se vor alătura în curând.

Harta Romexpo- OST FEST 2012

Biletele la festival se găsesc la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile şi chioşcurile Adevărul, magazinele Flanco, Victoria și Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe biletoo.ro sau blt.ro, la următoarele prețuri:

BILETUL pe zi:

500 lei – Tribună VIP (include catering)
350 lei – Fire Circle
265 lei – Tribună
120 lei – Golden Circle
90 lei – Gazon

ABONAMENTUL pe 3 zile sunt:

800 lei – Tribună VIP (include catering)
525 lei – Fire Circle
400 lei – Tribună
200 lei – Golden Circle
150 lei – Gazon

Toate biletele şi abonamentele achiziţionate înainte de schimbarea locaţiei de desfăşurare a festivalului rămân valabile.

Citește mai multe despre Dimmu BorgirMegadethMotley CrueMotörhead
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jack White a lansat clipul ”Love Interruption” - VIDEO

Jack White a lansat videoclipul pentru single solo de debut ”Love Interruption”, pe care îl puteți vedea mai jos. Așa...

Închide