Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Europe concertează la OST FEST 2012

EUROPE concerteaza la OST FEST 2012

Europe va concerta pe 16 iunie 2012 la Bucureşti. Formaţia se alătură celor de la Motley Crue, Motorhead, Megadeth şi Dimmu Borgir în line-up-ul Festivalului Ost Fest 2012, desfăşurat în perioada 15-17 iunie la Romexpo.

EUROPE concerteaza la OST FEST 2012

Europe a luat naştere în 1979, însă a devenit celebră pe plan internaţional în 1986 odată cu lansarea albumului The Final Countdown, material ce s-a vândut în SUA în peste 3 milioane de copii.

În anii ’80, Europe a fost trupa de rock cu cel mai mare succes la public, vânzând în întreaga lume peste 20 milioane de albume. Este totodată una din puţinele formații din lume cu două discuri în Top 20 Billboard Albums cu The Final Countdown şi Out of This World.

În 1992 membrii trupei decid să ia o pauză, însă 11 ani mai târziu, Europe se reuneşte şi continuă seria de succese cu albumele Start from the Dark şi Secret Society.

Europe - The final countdown

Bag of Bones, ultimul album marca Europe va fi lansat anul acesta în martie, iar fanii români vor avea ocazia să-l asculte live în cadrul concertului din iunie. Deasemenea din playlist-ul evenimentului nu vor lipsi celebrele The Final Countdown, Carrie, Cherokee sau Open Your Heart.

Biletele la festival se găsesc la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile şi chioşcurile Adevărul, magazinele Flanco, Victoria și Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe biletoo.ro sau blt.ro, la următoarele prețuri:

BILETUL pe zi:

500 lei – Tribună VIP (include catering)
350 lei – Fire Circle
265 lei – Tribună
120 lei – Golden Circle
90 lei – Gazon

ABONAMENTUL pe 3 zile sunt:

800 lei – Tribună VIP (include catering)
525 lei – Fire Circle
400 lei – Tribună
200 lei – Golden Circle
150 lei – Gazon

 

Evenimentul este organizat de Project Events în colaborare cu Cavalleria Events.

Citește mai multe despre Dimmu BorgirEuropeMegadethMotley CrueMotörhead
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele ia sau nu o pauză?

Se pare că Adele este nehotărâtă cu privire la viitorul ei în muzică. Ieri, Adele a scris pe blogul ei,...

Închide