Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Europe concertează la OST FEST 2012

EUROPE concerteaza la OST FEST 2012

Europe va concerta pe 16 iunie 2012 la Bucureşti. Formaţia se alătură celor de la Motley Crue, Motorhead, Megadeth şi Dimmu Borgir în line-up-ul Festivalului Ost Fest 2012, desfăşurat în perioada 15-17 iunie la Romexpo.

EUROPE concerteaza la OST FEST 2012

Europe a luat naştere în 1979, însă a devenit celebră pe plan internaţional în 1986 odată cu lansarea albumului The Final Countdown, material ce s-a vândut în SUA în peste 3 milioane de copii.

În anii ’80, Europe a fost trupa de rock cu cel mai mare succes la public, vânzând în întreaga lume peste 20 milioane de albume. Este totodată una din puţinele formații din lume cu două discuri în Top 20 Billboard Albums cu The Final Countdown şi Out of This World.

În 1992 membrii trupei decid să ia o pauză, însă 11 ani mai târziu, Europe se reuneşte şi continuă seria de succese cu albumele Start from the Dark şi Secret Society.

Europe - The final countdown

Bag of Bones, ultimul album marca Europe va fi lansat anul acesta în martie, iar fanii români vor avea ocazia să-l asculte live în cadrul concertului din iunie. Deasemenea din playlist-ul evenimentului nu vor lipsi celebrele The Final Countdown, Carrie, Cherokee sau Open Your Heart.

Biletele la festival se găsesc la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile şi chioşcurile Adevărul, magazinele Flanco, Victoria și Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe biletoo.ro sau blt.ro, la următoarele prețuri:

BILETUL pe zi:

500 lei – Tribună VIP (include catering)
350 lei – Fire Circle
265 lei – Tribună
120 lei – Golden Circle
90 lei – Gazon

ABONAMENTUL pe 3 zile sunt:

800 lei – Tribună VIP (include catering)
525 lei – Fire Circle
400 lei – Tribună
200 lei – Golden Circle
150 lei – Gazon

 

Evenimentul este organizat de Project Events în colaborare cu Cavalleria Events.

Citește mai multe despre Dimmu BorgirEuropeMegadethMotley CrueMotörhead
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele ia sau nu o pauză?

Se pare că Adele este nehotărâtă cu privire la viitorul ei în muzică. Ieri, Adele a scris pe blogul ei,...

Închide