Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Motley Crue concertează la OST Fest 2012!

Publicat

pe

Motley Crue
Motley Crue

Formaţia Motley Crue va cânta pe 15 iunie 2012 în cadrul Festivalului Ost Fest 2012.

Motley Crue

După Motorhead şi Dimmu Borgir, iată că a venit vremea ca Mick Mars,Vince Neil, Tommy Lee şi Nikki Sixx să urce pe scena de la Romexpo.

Motley Crue, trupă americană de glam rock, a luat naştere în 1980 în California şi a reuşit să vândă până în prezent peste 80 de milioane de albume în întreaga lume. În cei peste 30 de ani de muzică, cei de la Motley Crue au lansat 9 albume de studio, însă cu Shout at the Devil (1983), Theatre of Pain (1985) şi Girls, Girls, Girls (1987) au cucerit cu adevărat inimile fanilor la nivel internaţional.

Formaţia este celebră și pentru show-urile live, fiecare reprezentaţie Motley Crue fiind unică şi atent pregătită. Nici concertul de la Bucureşti nu va face rabat. Mick Mars, chitaristul trupei a înregistrat chiar şi un mesaj pentru fanii Motley Crue din România:

Astfel, cine vrea să asculte live melodii precum If I Die Tomorrow, Wild Side,Girls, Girls, Girls sau Dr. Feelgood își pot cumpăra bilete de la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile şi chioşcurile Adevărul, magazinele Flanco, Victoria și Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe biletoo.ro sau blt.ro, la următoarele prețuri:

BILETUL pe zi:

500 lei – Tribună VIP (include catering)
350 lei – Fire Circle
265 lei – Tribună
120 lei – Golden Circle
90 lei – Gazon

ABONAMENTUL pe 3 zile sunt:

800 lei – Tribună VIP (include catering)
525 lei – Fire Circle
400 lei – Tribună
200 lei – Golden Circle
150 lei – Gazon

 

 

Trending