Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cum s-a descurcat nepoata Arethei Franklin la audițiile American Idol - VIDEO

Semn că așchia nu sare departe de trunchi, Grace Franklin, nepoata celebrei Aretha Franklin, a pornit și ea pe drumul muzicii. Adolescenta de 15 ani a participat la audițiile competiției American Idol, încercând să impresioneze jurații cu vocea sa. Află cum s-a descurcat concurenta.

Publicat

pe

Grace Franklin la audițiile American Idol
Grace Franklin la audițiile American Idol │ FOTO: captură YouTube / American Idol

Cu toate că este dificil să ieși din umbra unui artist emblematic cum este Aretha Franklin, Grace a venit încrezătoare în forțele proprii la audițiile American Idol. Adolescenta a menționat că a fost foarte apropiată de bunica sa și de multe ori călătoarea alături de ea în turnee. Fiind doar un copil, Grace nu a fost conștientă de notorietatea bunicii sale. Când a crescut, însă, moștenirea Arethei a început să fie resimțită de Grace.

"Simt că oamenii se așteaptă să cânt exact ca ea, dar sunt un artist individual și am propria voce", a declarat Grace înainte de audiție.

Grace Franklin a început audiția cu un cover al piesei "Killing Me Softly" (Roberta Flack). Jurații nu au fost impresionați de interpretare, fiind de părere că a fost puțin "somnoroasă" și "potolită". Katy Perry i-a propus concurentei să încerce o altă melodie. Grace a ales să cânte piesa Arethei Franklin, "Ain't No Way".

Juratul Luke Bryan a apreciat elementele tehnice din vocea lui Grace, însă a considerat că mai trebuie sa lucreze, astfel că răspunsul lui a fost NU. Katy Perry a fost fermecată de "praful de stele" al concurentei și i-a acordat votul de încredere. Cu un NU și un DA, decizia finală i-a aparținut lui Lionel Ritchie. Acesta a fost pe aceeași lungime de undă cu Luke Bryan și i-a spus lui Grace să revină la emisiune după ce mai lucrează. Auzind acest lucru, Katy Perry a părăsit platoul în semn de protest.

Ritchie, care a recunoscut că o cunoaște și o iubește pe Aretha și, prin extensie, pe Grace, a rămas ferm pe decizia luată. Acesta a îmbrățișat-o pe Grace și a sfătuit-o să renunțe la timiditate și să își valorifice vocea. În final, juratul i-a spus concurentei că o așteaptă să revină cu forțe proaspete.

VIDEO: Grace Franklin la emisiunea American Idol

Comentează

Trending