Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cine sunt prezentatorii show-ului live "Dancing on Ice" de pe Antena 1

Premiera noului show "Dancing on Ice - Vis în doi" de pe Antena 1 se apropie. După dezvăluirea juriului, postul a anunțat și cine vor fi cei doi prezentatori. Emisiunea va fi difuzată în direct în fiecare sâmbătă.

Publicat

pe

Ruby / Jean Gavril / Sore
Ruby / Jean Gavril / Sore │ FOTO: Antena 1

Show-ul "Dancing on Ice", ce va debuta la Antena 1 pe 5 martie, va fi prezentat de Ștefan Bănică și Irina Fodor. Ștefan Bănică a prezentat anterior o emisiune similară, "Dansez pentru tine", produsă tot de Mona Segall, Irina Fodor prezentând show-urile "Chefi la Cuţite" şi "Asia Express".

Ștefan Bănică: "După mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată"

"Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune și că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi, pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor. O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează.

Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. Și, chiar dacă am facut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoții. Ne vedem la Dancing on Ice – Vis în doi, live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1", a declarat Ștefan.

Irina Fodor: "Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv"

"Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și …deloc usor. În patinaj trebuie să fii ferm și în același timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecatoare. Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ștefan este pentru mine o onoare și o responsabilitate în aceeași măsură, având în vedere experința lui în tot ce înseamnă emisiuni live", povestește Irina.

Despre "Dancing on Ice"

Show-ul a fost creat de Phillip Schofield și Holly Willoughby în 2006 și s-a bucurat de succes, fiind preluat în țări precum Germania, Italia și Belgia. În UK, emisiunea a stabilit un record de rating în anul lansării, fiind urmărită de 13 milioane de telespectatori. Chiar dacă rating-ul a scăzut, treptat, în anii următori, emisiunea continuă să se numere printre preferințele britanicilor, astfel încât show-ul va ajunge în 2022 la cel de-al 14-lea sezon. De-a lungul anilor, printre câștigătorii emisiunii "Dancing on Ice" s-au numărat actori, jucători de rugby și fotbal, personalități TV și cântăreți.

"Dancing on Ice - Vis în doi"

Nouă cupluri formate din celebrităţi şi partenerii lor profesionişti vor patina în show-ul care va fi difuzat în direct. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenişan şi Cătălin Cazacu sunt vedetele care au acceptat provoarea.

Trending