Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

10,000 de euro dacă urmărești PROTEVELION-ul; Postul PRO TV atrage publicul cu un premiu oferit prin concurs

PRO TV își atrage audiența în noaptea de Revelion cu un premiu în bani. Cei care urmăresc PROTEVELION-ul, programul special al postului pentru Revelion 2022, pot câștiga 10,000 de euro. Concursul mizează pe atenția telespectatorilor, un indiciu misterios fiind strecurat în cele 6 ore de program.

Publicat

pe

Protevelion 2022
Protevelion 2022 │ FOTO: Captură YouTube

De Revelion 2022, publicul care va rămâne în fața televizoarelor va avea de ales dintr-o ofertă de programe extrem de variată. TVR 1, TVR 2, Antena 1 și PRO TV sunt principalele posturi competitoare, fiecare venind cu propuneri atractive pentru telespectatori.

În această competiție acerbă, PRO TV ridică miza și pune în joc un premiu pentru public, în valoare de 10,000 de euro. Condiția de participare este simplă: găsirea unui indiciu, care va apărea pe ecran în timpul PROTEVELION-ului, maratonul de 6 ore cu momente muzicale și de comedie pregătite de PRO TV pentru noaptea de Revelion.

Prinde indiciul - Concursul din cadrul PROTEVELION-ului

Pentru a intra în concurs, fiecare participant trebuie să completeze un formular, ce va fi disponibil pe pagina Prinde Indiciul, în intervalul difuzării PROTEVELION-ului, respectiv 31 decembrie, ora 20:00 - 1 ianuarie, ora 1:00. În formular, fiecare participant va trebui să introducă câteva date personale și indiciul corect, difuzat de PRO TV între orele indicate. Un participant se poate înscrie o singură dată în concurs, cu o adresă de mail validă.

Potrivit regulamentului, câștigătorul premiului de 10,000 de euro va fi desemnat pe 10 ianuarie, prin tragere la sorți.

Cine prezintă ROTEVELION-ul

Prezentatorii PROTEVELION-ului vor fi Pavel Bartoș, gazda emisiunii Masked Singer, și Raluka, jurata show-ului SuperStar România.

Ce vedete participă la PROTEVELION

PRO TV-ul a anunțat într-un comunicate oficial o parte dintre vedetele invitate. Lista inițială a fost completată de multe alte nume cunoscute din trustul PRO, dar și din muzică. Cornel Ilie se numără și el printre invitații muzicali.

Cornel Ilie despre participarea la PROTEVELION 2022: "Am cântat, am dansat și am încercat ceva ce nu am mai făcut niciodată până acum"

"Toată noaptea de Anul Nou o petrec în Protevelion, la PRO TV.

Suntem mulți, din toate zonele de entertainment, unii prieteni, alții cunoscuți atunci, în mijlocul petrecerii.
Ca la orice petrecere.

Am cântat, am dansat (împotriva voinței mele:)) și am încercat ceva ce nu am mai făcut niciodată până acum. Dar asta vă arăt în vreo două-trei zile. Încă mă uit la poze și mă mir de mine:))

PRO TV n-a mai făcut de mulți ani spectacol dedicat Revelionului. O să fie interesantă noaptea de Anul Nou pe TV", a scris Cornel Ilie pe pagina sa de Instagram.

Vedete din muzică invitate la PROTEVELION

  • Andra, Inna, Smiley, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Horia Brenciu, Marius Moga, Lora, Zdob și Zdub, Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Matilda Pascal Cojocărița, Emilia Dorobanțu, Cornel Ilie (Vunk), Theo Rose, Anna Lesko, EMAA, Raluka, Anna Lesko, Ruby, Cristi Minculescu

Vedete din trustul PRO invitate la PROTEVELION

  • Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Monica Bărlădeanu, Neti Sandu, Andrei Aradits, Mihaela Bilic, Amalia Enache, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Diana Enache, Mihai Dedu, Bogdan Ciudoiu, Șurubel, Adela Popescu, Neti Sandu, Marius Manole, Pavel Bartoș

Vedete din afara trustului PRO invitate la PROTEVELION

  • Cosmin Seleși (prezentator Antena 1), Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Emilia Popescu
Comentează

Trending