Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Alessandro Mucea este câștigătorul finalei SuperStar 2021

Alessandro Mucea a fost desemnat câștigătorul SuperStar 2021, fiind premiat cu 1 milion de lei. Vezi interpretările sale din marea finală a show-ului de talente muzicale de la ProTV.

Publicat

pe

Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar 2021
Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar 2021 │ FOTO: PROTV

Pe 17 decembrie am aflat câștigătorul primului sezon "Super Star", un talent show localizat de ProTV după formatul internațional "Idol". Finaliștii Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol au cântat câte trei piese - două solo și câte una în duet cu un invitat. Câștigătorul a fost desemnat prin votul publicului, jurații Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams exprimându-și elogiile după fiecare prestație. Marele Premiu valorează 1 milion de lei.

Clasamentul finalei SuperStar 2021

1. Alessandro Mucea - CÂȘTIGĂTOR
2. Alexandru Precup
3. Romina Apostol
4. Maria Jugănaru

Primul sezon SuperStar a beneficiat de un casting impresionant de voci și a revigorat formatul acestor emisiuni muzicale din România prin producția specială, prezentarea și dinamica montajului. Theo Rose s-a remarcat prin talentul ei polivalent, acum și cel de prezentatoare, iar analizele juraților au avut mai multă naturalețe, autenticitate și obiectivitate. Carla's a reușit să surprindă esența momentelor prin cuvinte ticluite în stilu-i savuros, sensibil, Raluka și Marius Moga s-au remarcat prin aprecieri obiective, în timp ce Smiley a fost un adevărat susținător al concurenților pe partea emoțională.

Cum a evoluat Alessandro Mucea în Marea Finală

Câștigătorul Alessandro Mucea a fost cel care a deschis finala cu interpretarea solo a piesei "Human" (Rag'n'Bone Man), melodie care-l caracterizează foarte bine pe tânărul de 18 ani din județul Neamț, după părerea lui Smiley.

Marius Moga i-a apreciat puterea cu care transmite emoția, în timp ce Carla's Dreams i-a pus din start prețul pe voce, premiul câștigătorului: un milion de lei. Și a avut gura aurită!

Alessandro a cântat și o piesă în franceză - "Les temps des cathedrales" (Bruno Pelletier), chiar dacă nu cunoaște limba celor din hexagon. Marius Moga i-a apreciat urechea muzicală:

"Ai o ureche muzicală foarte bună care îți permite să înveți orice piesă, în orice limbă. Se vede că ai studiat canto în ultima vreme."

Și Smiley a apreciat emisia de emoții: "E foarte ciudat să nu știi limba și să poți să transmiți emoții atât de puternice necunoscând ceea ce cânți."

Cu prilejul finalei, Alessandro a cântat pentru prima dată în duet cu cineva. AMI a spart gheața, cântăreața declarându-se fana lui, de la prima sa apariție. Împreună au cântat "I See Red" (Everybody Loves An Outlaw).

"Are un timbru special, îmi unge parcă sufletul. El e mai timid, dar mă regăsesc în felul lui de a fi", a declarat AMI.

Ce piese au cântat ceilalți 3 finaliști SuperStar

Privind clasamentul după voturile audienței, ar părea că Alexandru Precup este pierzătorul finalei, aflându-se pe locul secund. A pierdut doar milionul de lei, căci seniorul finalei (chiar dacă are doar 27 de ani) tocmai și-a deschis drumul în muzică, un drum vizat din copilărie.

El a adus rock-ul în forță la SuperStar, evoluând plăcut pe parcursul sezonului. "De ce nu ai fost (pe scena muzicală) mai devreme, de ce nu ai făcut muzică până acum", l-a întrebat Carla's. Juratul mascat ne-a indicat retoric locul în care ar putea ajunge Alex, cu îndrăzneală.

Alexandru Precup a interpretat hit-ul din anii 60, "The House of The Rising Sun" (The Animals), a făcut duet cu Irina Rimes pe "Where the Wild Roses Grow" (Kylie Minogue, Nick Cave and the Bad Seeds) și a încheiat cu "Dream On" (Aerosmith). Citește mai multe aici

Tânăra de 16 ani din Iași, Romina Apostol a fost senzația SuperStar 2021 prin pachetul de voce studiată, energie vie și naturalețe. "Rockmina" a cântat alături de Liviu Teodorescu "Nobody's perfect" (Jessie J), iar solo: "Smell Like A Teen Spirit" (Nirvana) și "Caught Out In The Rain" (Beth Hart).

"Ai dat foc la scenă și la propiu și la figurat", a exclamat Marius Moga, juratul care i-a apreciat ambitusul extrem de larg. Interpretarea cu pricina poate fi urmărită mai jos:

Maria Jugănaru (17 ani) a făcut duet cu EMAA - "Look What You Made Me Do" (Taylor Swift) și a interpretat solo "Another love" (Tom Odell) și o variantă aparte "Bohemian Rhapsody" (Queen)

"Mi-e așa de drag de fata asta. Are o sensibilitate aparte, ea nu cântă piesele, ea le trăiește. Am simțit fiecare răsuflare, fiecare tremolo de voce. Mă bucur că am avut ocazia să te văd desfășurându-te, de aici din primul rând", i-a spus Smiley. "Reușești să mă surprinzi mereu!", i-a transmis Raluka.

Carla's Dreams a apreciat duetul cu EMAA, artista alături de care a lansat hit-ul "N-aud": "Maria, după ce ne-ai cântat la multe instrumente, ai zis hai să cânt la Emma un pic... Emma a fost un instrument perfect astăzi, iar Maria - original as always."

Comentează

Albume noi

EMAA a lansat albumul "f r a t e l e . a b i s" - TRACKLIST

Cu versuri pline de profunzime și muzică care transcende genurile, "f r a t e l e . a b i s", noul album semnat EMAA, este despre experiențele și emoțiile umane.

Publicat

pe

Artwork EMAA - "f r a t e l e . a b i s"
Artwork EMAA - "f r a t e l e . a b i s" │ FOTO: Global Records

Albumul în sine pornește cu un tribut adus tristeții, trece prin stări marcate de angoasă și dezamăgire și se deschide apoi, recăpătând încredere și acceptare, devenind cald și optimist. Este un album care te îmbie să te pierzi în sunetele sale și să te redescoperi pe tine însuți. Mai mult decât atât, acesta vine însoțit de trei colaborări alături de: Killa Fonic, NOUA UNSPE și Satoshi.

"f r a t e l e . a b i s" a fost scris de EMAA, alături de Killa Fonic, NOUA UNSPE, Satoshi, PRNY, CST, Armand Popa, indivis0n, Costel Dominteanu (DOMINO), Cezar Gună, Alexandru Turcu, Bogdan Gridan, Iustin HVNDS, Bodea Costin, ironic și Andrey Baydin.

"Aproape doi ani de scris și un parcurs plin de contradicții, <<f r a t e l e. a b i s>> este primul meu album complet. Simt că am străbătut lumi cu adevărat diverse, cu ferestre și perspective multiple, care m-au îndepărtat și au pus între mine și ceilalți un gol imens, o supărare frustrantă. Aceleași lumi m-au și adus înapoi, mai vie, mai prezentă și poate mai blândă decât mă așteptam să pot fi vreodată. Sunt extrem de recunoscătoare pentru toți cei care iau mereu parte la toată nebunia în sine și fără de care cu siguranță nimic din toate astea nu s-ar fi simțit la fel de plin, la fel de întreg", a transmis EMAA.

Mai mult decât o simplă experiență muzicală, acest material marchează o inițiativă amplă a proiectului EMAA de a promova arta în toate formele ei. Concertul de lansare de la clubul Control, programat pentru 20 aprilie, este însoțit de o expoziție specială, unde artiștii la început de drum și cei independenți au fost invitați să își exprime viziunea asupra conceptului "f r a t e l e . a b i s". De asemenea, două piese de pe album sunt însoțite de animații speciale, adăugând o dimensiune vizuală intrigantă. De exemplu, Alina Gheorghe, absolventă UNATC, a creat vizualul pentru piesa "e r o s & t h a n a t o s".

TRACKLIST "f r a t e l e . a b i s":

  1. d o n t . l o o k . u p
  2. n o r i . ș i . c o n s t e l a ț i i
  3. f l o a r e . d e . l o t u s (feat. Killa Fonic)
  4. a d e v ă r
  5. j o c u l
  6. s p e c t a c o l . a l b (feat. NOUA UNSPE)
  7. e r o s & t h a n a t o s
  8. l y u d i
  9. p o r t a l
  10. î n . n u m e l e . b i n e l u i
  11. l u c r u r i . s i m p l e (feat. Satoshi)
  12. r e s p i r a ț i e . n o u ă
  13. o m u l . n o p ț i i
Citește în continuare

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Albume noi

EMAA lansează albumul "f r a t e l e a b i s" și dă startul unei inițiative pentru artiștii vizuali

Pentru a marca lansarea acestui album remarcabil, EMAA îi invită pe artiștii vizuali să se alăture acestei călătorii muzicale și să creeze lucrări inspirate de tema "f r a t e l e a b i s". Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

EMAA
EMAA │ FOTO: Răzvan Leucea

Cu pasiunea sa pentru expresie artistică în multiple forme, EMAA își anunță albumul mult așteptat, "f r a t e l e a b i s". Această creație muzicală transcende limita unei simple colecții de piese, aducând ascultătorul într-o călătorie prin lumea emoțiilor și a experiențelor personale, reflectate magistral prin sunete și versuri.

EMAA își propune să creeze o experiență artistică holistică, în care muzica și artele vizuale se completează reciproc, provocând publicul să reflecteze și să exploreze adâncimea și diversitatea umanității și a experiențelor noastre comune. Artiștii vizuali sunt încurajați să abordeze tema "f r a t e l e a b i s" într-un mod personal și autentic, folosind diverse medii și tehnici pentru a transmite mesajul lor. De la pictură și fotografie, la instalații și colaje, fiecare lucrare va aduce o perspectivă nouă și fascinantă asupra acestui concept.

Lucrările selectate vor fi expuse în cadrul concertului de lansare a albumului, care va avea loc pe 20 aprilie în Control. Acest eveniment va fi o ocazie unică în care muzica și arta vizuală se vor întâlni într-o simfonie captivantă a creativității și expresiei. Înscrierile sunt deschise până pe 16 aprilie, iar lucrările se trimit pe adresa haiafara44 [at] emaasunt.com.

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-o lume unică cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, in timp ce lansări precum "Sufletul Imun" și "Zburătorul" s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale si locale. Vocea specială i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla's Dreams și The Motans, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio.

Citește în continuare

Trending