Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Revelion la TVR 2 în 2022 - Fuego și numere captivante de circ

În noaptea dintre ani, publicul va putea urmări pe TVR 2 un program special de Revelion. Fuego va fi maestrul de ceremonii al show-ului de Revelion 2022, ce se va bucura de prezența unor artiști precum Sofia Vicoveanca, Ovidiu Komornyik, Nico și Vlăduța Lupău. Filmat la Circul Metropolitan București, programul va include și numere captivante de acrobații.

Publicat

pe

Revelion 2022 la TVR 2
Revelion 2022 la TVR 2 │ FOTO: TVR 2

Startul petrecerii se dă vineri, 31 decembrie, de la ora 20:00, cu o ediție specială "Gala umorului". Publicul se va amuza alături de gazdele Mirela Zeța, Corina Dănilă, Dragoș Huluba și Marius Rizea și va urmări surprize comice în premieră, dar și momente umoristice antologice, special alese din revelioanele înregistrate de-a lungul a cinci decenii în studiourile Televiziunii Române.

"Ce seară minunată!", cu Fuego și invitații săi, la TVR 2

De la ora 22:00, TVR 2 difuzează show-ul "Ce seară minunată!", o explozie de energie, momente speciale, muzică bună și varietate în arena Circului Metropolitan București. Alături de Paul Surugiu Fuego și invitații săi publicul va sărbători atât cei 65 de ani ai Televiziunii Române, cât și cei 60 de ai Circului Metropolitan București, într-o coproducție plină de culoare.

Vor fi difuzate numere captivante de circ, unice, executate de artişti laureaţi ai festivalurilor de circ naţionale şi internaţionale. Buna dispoziție este asigurată de patru personaje buclucașe, interpretate de Fuego, Nico, Alin Gheorghișan și Bianca Patrichi, care vor spune cu umor povestea Revelionului perfect: „CE SEARĂ MINUNATĂ!”. Nu vor lipsi muzica bună, dinamică și nici duetele inedite, unele dintre acestea în primă audiție.

Petrecere cu Sofia Vicoveanca și Ovidiu Komornyik

Cea mai frumoasă petrecere românească va intra în casele telespectatorilor, într-o seară în care, din arena Circului trecem în noul an cu bucurie alături de artiștii Sofia Vicoveanca, Ovidiu Komornyik, Andreea Voica, Nico, Vlăduța Lupău, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Raoul, Ionuț Galani, Stela Enache, Daniela Gyorfi, trupa Akord, Ion Ghițulescu, Constantin Lătărețu, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoiagă, Alexandru Brădățan, Alin Gabriel Matei, Gabriel Dumitru și Alin Gheorghișan. Printre invitați îl veți recunoaște și pe regretatul Petrică Mâțu Stoian, în ultima sa apariție la TVR.

Film western de la 2:40 - "Un motiv să mori, un motiv să trăieşti"

De la ora 2:40 se difuzează filmul western"Un motiv să mori, un motiv să trăieşti" (UNA RAGIONE PER VIVERE E UNA PER MORIRE - Spania, Italia, Franţa, 1972), cu: Bud Spencer, Telly Savalas și James Coburn în distribuție. În regia lui Tonino Valeri, filmul spune povestea unui colonel din Armata Unionistă care le predă Confederaţilor fortul din New Mexico, pe care trebuia să-l apere, fără a trage măcar un foc. Acoperit de ruşine şi considerat cel mai mare laş, ofiţerul se hotărăşte să-şi redobândească onoarea cu ajutorul unor prizonieri condamnaţi la moarte, pe care-i conduce în misiunea sinucigaşă de recucerire a fortului.

Trupa Damian&Brothers în concertul "Mireasa nebună"

Revenim la muzică la ora 4:35, alături de Trupa Damian&Brothers în concertul "Mireasa nebună". Spectacolul a fost creat în urmă cu câtiva ani, după vizionarea filmului românesc "Tusea și junghiul", regizat de Mircea Daneliuc, în care marii actori Ernest Maftei și Olga Tudorache interpretau rolurile principale. Pornind de la tradițiile și obiceiurile nunții autentice românești, concertul "Mireasa nebună" este o reală surpriză pentru public, o explozie de energie, bucurie, dans și bună dispoziție.

De la ora 6:00, prima zi din an începe cu muzică pe toate gusturile la „NOAPTEA AMINTIRILOR”. Emisiunea de divertisment prezentată de Liana Stanciu ne invită să fim alături de Virgil Ianțu, Julie Mayaya, Proconsul, Alb Negru, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță și muți alții.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending