Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Aerosmith a lansat o înregistrare rară a piesei "Movin' Out" - AUDIO

Legendara trupă a făcut o incursiune prin arhive și a regăsit mici comori muzicale pe care vrea să le împărtășească cu fanii. Printre acestea, se numără o variantă a piesei "Movin' Out", înregistrată în 1971. Melodia este disponibilă în articol.

Publicat

pe

Aerosmith live@Las Vegas
Aerosmith live@Las Vegas

"Moving' Out" ne poartă într-o călătorie muzicală a primilor ani ai trupei Aerosmith. Melodia a fost înregistrată la doar un an de la înființarea grupului și cu doi ani înainte de lansarea albumului de debut. "Moving' Out" face parte dintr-o serie de șapte melodii ce vor fi înglobate pe vinil și casetă sub titlul "Aerosmith – 1971: The Road Starts Hear". Materialul va fi disponibil începând cu 26 noiembrie.

Cinci melodii din seria mai sus menționată - "Somebody", "Movin’ Out", "Walkin’ the Dog", "Mama Kin" și "Dream On" - au ajuns în cele din urmă să fie reînregistrate pentru albumul de debut al trupei. Celelalte două piese au ajuns pe alte albume: "Reefer Head Woman" se găsește pe discul "Night in the Ruts" (1979), iar "Major Barbara" a fost inclusă pe "Classics Live" din 1986.

Materialul "Aerosmith – 1971: The Road Starts Hear" este completat de fotografii nevăzute din arhive și note scrise de David Fricke - jurnalist Rolling Stone, plus noi interviuri și comentarii de la trupă cu privire la înregistrare. Lansarea va fi limitată la 10.000 de copii de vinil și 2.000 de casete.

Aerosmith – 1971: The Road Starts Hear Tracklist:

SIDE A:

  1. Intro – Somebody
  2. Reefer Head Woman
  3. Walkin’ The Dog

SIDE B:

  1. Movin’ Out
  2. Major Barbara
  3. Dream On
  4. Mama Kin

AUDIO: Movin' Out (1971 Version)

Trending