Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

ABBA va lansa "Little Things", prima piesă cu tematică festivă

Crăciunul reprezintă, printre multe altele, și o sursă de inspirație pentru muzicieni. Membrii ABBA, proaspăt reveniți în atenția fanilor, pregătesc o lansare specială ce vorbește despre una dintre cele mai îndrăgite sărbători. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

ABBA
ABBA │ FOTO: Universal Music

ABBA a anunțat că primul lor single de Crăciun, "Little Things", va sosi luna viitoare sub forma unui CD special. Piesa festivă va fi disponibilă începând cu data de 3 decembrie. Mai mult, melodia apare și pe noul album al suedezilor, "Voyage".

"Little Things" vorbește despre sentimentele de bucurie și iubire ce ies la suprafață în dimineața de Crăciun, și despre magia timpului petrecut în familie în această perioadă specială a anului. Melodia va beneficia și de un videoclip oficial, ce se va potrivi perfect cu tematica piesei.

La începutul acestei luni, ABBA a lansat "Voyage", primul album al grupului după o pauză de aproape 40 de ani. Noul album i-a adus împreună pe cei patru membri ai trupei ABBA în studioul lui Benny Riksmixningsverket, în Stockholm, pe o perioadă de patru ani, pentru a înregistra cele zece piese. Printre acestea se numără și "I Still Have Faith in You" și "Don't Shut Me Down", primele două cântece înregistrate la aceste sesiuni.

Tracklist "Voyage" - ABBA:

  1. I Still Have Faith In You
  2. When You Danced With Me
  3. Little Things
  4. Don't Shut Me Down
  5. Just A Notion
  6. I Can Be That Woman
  7. Keep An Eye on Dan
  8. Bumblebee
  9. No Doubt About It
  10. Ode to Freedom

Trending