Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Adele a lansat albumul "30"; Ascultă noile piese - AUDIO

Adele a lansat astăzi albumul "30", un material curajos, din punct de vedere liric, dar și muzical, ce demonstrează că autenticitatea primează pentru artista britanică chiar și în cele mai obscure momente din viața sa. Noul LP este un salt în gol de pe culmi, în văzul tuturor.

Publicat

pe

Adele lansează albumul ”30”
Adele lansează albumul ”30” │ FOTO: www.adele.com

Muzica e, fără îndoială, o formă de terapie pentru Adele, iar albumul "30" ne face părtași la povestea unei femei care începe să se cunoască pe sine și să ia decizii care zdruncină o stabilitate confortabilă. Așa cum anunța încă de la debutul campaniei de promovare a albumului, discul narează cea mai haotică perioadă din viața sa, acei ani în care a trebuit să accepte ideea că relația în care se afla era lipsită de direcție și că fiul ei va fi prins la mijloc.

"Nu eram nici măcar aproape de punctul în care mi-aș fi dorit să fiu atunci când am început să lucrez la album, acum 3 ani. Chiar în zona opusă, de fapt. Mă bazez pe rutină și consistență pentru a mă simți în siguranță, mereu am făcut asta. Dar iată că acum, cu bunăștiintă și voit, mă aruncam într-un labirint al dezordinii absolute și al frământărilor interioare.

Am aflat multe adevăruri usturătoare despre mine pe acest drum. Am dat la o parte multe învelișuri protectoare, dar m-am și acoperit cu unele noi. Am descoperit multe mentalități cu adevărat folositoare, care să mă ghideze, și simt că m-am redescoperit", spunea Adele într-o scrisoare adresată celor care îi ascultă muzica.

Toate aceste aspecte se confirmă în noile piese de pe albumul "30". Melodii precum "Easy on Me" și "My Little Love" vorbesc despre relația cu fiul său, Angelo, piesa "Woman like Me" este o radiografie a problemelor din relația cu fostul soț, "All Night Parking" (with Erroll Garner) este despre actuala relație, cu Rich Paul, iar "To Be Loved", este, fără îndoială, piesa ce o aduce pe Adele în cea mai vulnerabilă stare emoțională prezentată publicului până acum. Din punct de vedere muzical, artista se avântă și în câteva direcții muzicale noi, piesa ca "Oh My God", "Cry Your Heart Out" și "Can I Get It" ieșind din matrița stilului Adele.

Tracklist Adele - "30"

  1. Strangers by Nature
  2. Easy on Me
  3. My Little Love
  4. Cry Your Heart Out
  5. Oh My God
  6. Can I Get It
  7. I Drink Wine
  8. All Night Parking (Interlude) (with Erroll Garner)
  9. Woman Like Me
  10. Hold On
  11. To Be Loved
  12. Love Is a Game

AUDIO: Adele - "30" (Playlist album integral)

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending