Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Adele a cântat câteva piese de pe albumul nou live, "I Drink Wine" şi "Love Is a Game"

Adele continuă promovarea noului său album prin special-uri comparabile cu cele ale comedianţilor. Cel mai nou a fost un hibrid între concert şi interviu cu Oprah, fiind difuzat de postul american CBS. Cu această ocazie am ascultat în premieră două piese noi, "I Drink Wine" şi "Love Is a Game". Ele se pot savura în articol.

Publicat

pe

Adele One Night Only Live on CBS 2021
Adele One Night Only Live on CBS 2021 │ FOTO: CBS

Mult aşteptatul album "30" al lui Adele debutează vineri, pe 19 noiembrie. De pe acest LP am ascultat doar un singur single lansat oficial, "Easy on Me", care deja a doborât recorduri pe Spotify şi YouTube. La început de noiembrie avea să apară şi o parte dintr-o nouă piesă, "Hold On", inclusă în reclama de Crăciun de la Amazon. Acum avem ocazia să ascultăm "I Drink Wine", o melodie de o fineţe şi o eleganţă fabuloasă, comparabilă cu rochia lui Adele din acest live. Pare genul de piesă pe care vor dansa mirii la milioane de nunţi de acum încolo.

E despre despărţire şi dorinţa de maturizare şi oprire a lacrimilor care tot curg după o decepţie. Ce e fascinant la Adele e modul relaxat în care cântă, fără a se forţa deloc, venindu-i la fel de natural ca respiraţia. Corul din spatele său o acompaniază perfect. Acest track a fost compus alături de Greg Kurstin.

La acelaşi eveniment de pe CBS s-a auzit şi piesa "Hold On", cea inclusă în reclamă de Crăciun, iar show-ul a fost închis de "Love Is a Game", o melodie incredibil de tristă, care aminteşte de piesa lui Adele pentru filmul James Bond "Skyfall" şi are o orgă care setează un ton sumbru. E drept că melodia se mai animă pe la mijloc, mai ales când intră în acţiune viorile. Începe să sune a jazz chiar atunci când Adele îşi "turează" vocea spre final. Cel mai bun comentariu văzut de mine la clipul YouTube al acestei piese este "sună a ceva ce ar fi compus Amy Winehouse", iar comentatorul are mare dreptate.

CBS a difuzat în seara de 14 noiembrie 2021 show-ul "Adele: One Night Only", un concert şi interviu cu Oprah care are un total de 2 ore şi a fost înregistrat la Griffith Park Observatory în Los Angeles. Pe lângă piesele noi la concert s-au auzit şi clasice precum "Rolling In the Deep" şi "Hello".

Acum rămâne doar să aşteptăm albumul de pe 19 noiembrie, care de pe acum pare favorit la o sumedenie de premii Grammy şi recorduri de streaming.

Comentează

Trending