Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Roger Waters s-a căsătorit pentru a cincea oară; Cofondatorul Pink Floyd a dezvăluit fotografii de la ceremonie

Roger Waters, unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din toate timpurile s-a căsătorit din nou şi în ciuda faptului că este o persoană care ţine la intimitatea sa, a dorit să împărtăşească momentul special cu fanii. Astfel, artistul a postat pe contul său de Facebook fotografii de la ceremonie, alături de un mesaj.

Publicat

pe

Roger Waters casatorie 2021 Kamilah Chavis
Roger Waters casatorie 2021 Kamilah Chavis │ FOTO: Roger Waters www.facebook.com

În vârstă de 78 de ani, Roger Waters este cofondatorul trupei Pink Floyd, unde a fost întâi basist şi ulterior textier, solist şi lider. Pe 13 octombrie artistul a făcut publice fotografii de la nunta sa cu Kamilah Chavis. Cei doi au fost fotografiaţi împreună ca un cuplu pentru prima oară la Festivalul de Film de la Veneţia în 2019. Este a cincea căsătorie a lui Waters şi el a postat următorul mesaj în social media:

Sunt atât de fericit, în sfârşit o soţie de păstrat.

Ceremonia a avut loc în Bridgehampton, New York, acolo unde Waters are un domeniu. Legenda prog rock a încheiat ultima căsnicie în 2015, odată cu divorţul de cineasta Laurie Durning, după 4 ani de mariaj. În cele 8 fotografii de la nuntă se află şi câinele perechii, numit Sweet Georgia Brown. Waters a dezvăluit că are o relaţie cu Chavis de câţiva ani şi asta într-un interviu din 2018. Povestea pe atunci că a întâlnit-o la un concert cu câţiva ani înainte, iar Kamilah lucra în transport, aflându-se la volanul maşinii care îl transporta pe artist.

Cum el s-a aflat două săptămâni în acea zonă, a făcut multe drumuri între stadion şi hotel şi a început să o cunoască pe şoferiţa sa. Primele 3 căsnicii ale lui Roger Waters au început în 1969, cu iubita sa din copilărie, Judy Trim, în 1976 cu Lady Carolyne Christie (care i-a oferit doi copii) şi în 1993 cu Priscilla Philips (care i-a oferit un fiu).

În altă ordine de idei trupa Pink Floyd rămâne dizolvată, iar ultima reprezentaţie a muzicienilor ca un grup a fost în 2014. Recent toboşarul Nick Mason l-a comparat pe Waters cu Stalin, descriind dinamica în cadrul trupei în anii săi de glorie.

Waters dispută drepturile asupra numelui Pink Floyd cu chitaristul David Gilmour, iar în 2020 basistul a dat în judecată formaţia.

Comentează

Trending