Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Roger Waters - The Last Refugee

Legendarul Roger Waters a lansat videoclipul piesei "The Last Refugee", inclusă pe viitorul său album. Clipul e în ton cu vremurile tulburi în care trăim şi prezintă povestea unei refugiate care trăieşte în mijlocul unor ruine.
Urmărește-ne pe

"The Last Refugee" este extras de pe primul LP al lui Waters în ultimii 25 de ani, "Is This the life We Really Want". Discul soseşte pe 2 iunie şi va include elemente orchestrale. Roger Waters a oferit deja publicului două single-uri de pe acest material, "Deja Vu" şi "Smell the Roses". În ce îl priveşte pe "The Last Refugee", videoclipul a fost realizat mai degrabă ca un scurt metraj, cu ajutorul lui Sean Evans.

Evans şi Waters au mai colaborat cu succes şi în trecut, la regia filmului-concert "Roger Waters: The Wall". În această creaţie sumbră o vedem pe o femeie care şi-a părăsit ţara de baştină şi e forţată să trăiască în mizerie. Toată "averea" sa este o saltea uzată, câteva haine şi un mic cazan unde îşi face focul. Cu toate acestea refugiata găseşte tăria să danseze, amintindu-şi cum dansa în ţara natală.

Pe fundal vocea melancolică a lui Waters cântă despre vise spulberate, război şi speranţă. Aerul este dramatic, completat de un pian simplu şi acorduri de chitară. Noul album include 12 piese şi a fost realizat cu ajutorul producătorului Nigel Godrich, cunoscut pentru colaborarea cu Radiohead. "Is This the Life We Really Want" e descris ca un "comentariu despre lumea modernă şi aceste vremuri nesigure".

Artistul va porni în turneul "Us + Them" pentru a susţine acest release. Seria de concerte debutează pe 26 mai în Kansas City şi va continua până în octombrie, în diferite oraşe din SUA şi Canada. Roger Waters ne-a vizitat pe 28 august 2013, cu un spectacol THE WALL fantastic în Piaţa Constituţiei.

Citește mai multe despre Roger Waters
Videoclipuri cu Roger Waters
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE