Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Steaua a părăsit competiția Masked Singer 2021 - VIDEO

Joi seară, o nouă mască a ieșit din competiție. Steaua, una dintre cele mai complexe prezențe pe scena de la Masked Singer, a fost eliminată. Ce vedetă a interpretat-o?

Publicat

pe

Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021
Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

O nouă ediție a show-ului Masked Singer a venit cu o altă demascare. De data aceasta a fost vorba de Steaua, un personaj îndrăgit, dar și intrigant, ce le-a dat multe bătăi de cap juraților. În spatele măștii s-a aflat nimeni altul decât Mihai Trăistariu.

Ce indicii a oferit Steaua?

"Mi s-a spus întotdeauna că am mai multe personalități. Fie sunt prea liniștită și las impresia că sunt o fire naivă, fie fac gesturi extravagante. Așa că lumea spune despre mine că nu am toate stelele pe casă. Nici nu s-a uscat cerneala pe ziarele în care aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală. Mi-am asumat orice apariție și lumea ar trebui să înțeleagă că atunci când intri într-un con de umbră folosești orice mijloace de a ieși la lumină. Scopul scuză mijloacele. Ups! Ce am câștigat? Milioane. Ce am pierdut? Tot. De câțiva ani împart dormitorul cu șase pisici și s-ar putea spune despre mine că sunt pustnică. Dacă n-aș fi cunoscută la fiecare colț de stradă, aș avea o viață absolut banală".

Cine au crezut detectivii că este Steaua?

Steaua a interpretat piesa "Can't Get You Out Of My Head" (Kylie Minogue) și i-a cucerit pe jurați. În același timp, le-a dat și planurile peste cap:

"Îmi iei mințile și asta mă derutează groaznic, că am niște idei într-o emisiune, altele în alta. Vii cu tot felul de povești. Nu mai înțeleg nimic despre tine", a spus Mihaela Rădulescu.

Alex Bogdan a fost în asentiment, fiind de părere că se află în fața celui mai mare mister de la Masked Singer.

În ciuda neclarității, cei patru jurați s-au văzut nevoiți să se gândească la câteva personaje ce s-ar putea afla sub mască, iar printre acestea s-au numărat Daniela Gyorfi, Bianca Drăgușanu, Ileana Lazariuc sau Adelina Pestrițu.

Albume noi

INNA a lansat prima parte a albumului "Everything or Nothing"

INNA revine cu un nou album - "Everything or Nothing", deja o tradiție pentru fanii artistei care sunt obișnuiți cu piese noi, compuse și produse în Dance Queen's House.

Publicat

pe

INNA album "Everything or Nothing"
INNA album "Everything or Nothing" │ FOTO: INNA

Proiectul a ajuns la cel de-al patrulea sezon și înseamnă o sesiune de 14 zile într-o casă unde INNA și o serie de compozitori și producători creează muzică, iar procesul artistic este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.

Pentru albumul "Everything or Nothing", INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar ca songwriters cu IRAIDA și Minelli, dar și cu Breyan Isaac, premiat Grammy și BMI, care a mai colaborat cu INNA pentru piesa "VKTM", dar și cu artiști internaționali precum Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.

Prima parte a albumului "Everything or Nothing" include 6 piese, printre care "Cheeky", lansată în urmă cu o lună și care are deja peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, "Love Me", "I Follow", "Everything or Nothing", "Imagination" și "Be My Lover", cu un sound electrizant.

"An nou, album nou de la Dance Queen's House! Mă bucur că în sfârșit vi-l pot prezenta! Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din acest proiect. Bucurați-vă de muzică!", a spus INNA.

În urma primelor trei sezoane Dance Queen's House au rezultat albumele "Heartbreaker", cu super hiturile "Flashbacks" și "Maza", albumul "Champagne Problems", dar și "Just Dance".

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o impresionantă carieră internațională, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Acesta este și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate la nivel mondial, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

"Românii au talent" revine în curând pe micile ecrane, iar cel de-al 14-lea sezon se anunță a fi unul memorabil. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru concurenții care vor ridica sala în picioare cu momentele lor.

Publicat

pe

"Românii au talent", sezonul 14
"Românii au talent", sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Din 9 februarie, unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

"Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la <<Românii au talent>>, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al <<Românii au talent>>, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen!"

Citește în continuare

Trending