Urmărește-ne în Social Media

INNA x The Victor - Dance Alone

INNA și The Victor au colaborat pentru "Dance Alone", o piesă hipnotizantă, cu versuri seducătoare. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Dance Alone" a fost compusă de Wayne Hector, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi și INNA. Versurile piesei vorbesc despre acea persoană specială, care nu poate fi înlocuită. "So when I'm on my own / I'd rather dance, I'd rather dance alone / If it’s not you, then it’s not anyone / Cause no one can make me feel it / The way you make me feel it", sună refrenul melodiei.

"Dance Alone" este lansată împreună cu un videoclip regizat de Jimachez și îi are ca protagoniști pe INNA și The Victor.

"Mi-a plăcut enorm să lucrez cu INNA, este într-adevăr o artistă de primă clasă. Super profesionistă și deschisă la idei noi, ceea ce m-a făcut să mă simt extrem de confortabil să-mi exprim creativitatea artistică. Sunt bucuros că am avut ocazia să lucrăm împreună la această piesă fresh. Sper să vă placă la fel de mult ca nouă!", a spus The Victor.

Anul acesta, INNA a lansat albumul "Just Dance" care include 11 piese într-o nouă direcție muzicală pe care artista a abordat-o, piese cu un sound atipic, uptempo, energic, curajos, obținute în urma unui alt proiect devenit deja statement pentru INNA: Dance Queen's House. Aceasta este o sesiune muzicală de 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și compozitori precum Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Iraida, iar procesul creativ a fost prezentat publicului într-o serie de 8 vloguri difuzate pe canalul de YouTube INNA.

Colaborarea INNEI cu R3hab și Sash! pentru "Rock My Body" a dominat topurile radio din Franța, dar și Turcia, Olanda, Norvegia, Finlanda. De curând, INNA a lansat și piesa "Freak" în colaborare cu Tujamo și Azteck.

The Victor este un cântăreț și compozitor originar din Priștina. Artistul abordează diferite genuri muzicale, inclusiv pop, deephouse sau funk. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Someone You Love", "Got To See" sau "Away".

Comentarii

Muzică nouă

David Puentez și INNA au lansat piesa "The Love" - AUDIO

DJ-ul și producătorul David Puentez împreună cu INNA încheie anul în forță cu piesa "The Love". Compoziția dance este disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

David Puentez și INNA - "The Love"
David Puentez și INNA - "The Love" │ FOTO: captură YouTube / David Puentez

David Puentez și INNA colaborează pentru prima dată și trimit publicul într-o aventură de mare viteză. Colaborarea îmbină cu ușurință abilitățile de producție ale lui Puentez cu vocea captivantă a INNEI, rezultând într-o piesă care promite să cucerească toți entuziaștii dansului. "The Love" este o reinterpretare a melodiei "Everytime We Touch", lansată original de Cascada.

"Este entuziasmant să pot readuce la viață, alături de David Puentez, o piesă iconică pentru trecut. Bucurați-vă de ea, distrați-vă și răspândiți <<The Love>>, a declarat INNA.

"The Love" invită ascultătorii într-o călătorie în lumea iubirii, a pasiunii și entuziasmului. Piesa creează o cursă palpitantă prin muzica electronică up-tempo, combinată cu versuri puternice, încurajând o dezlănțuire pe ringul de dans.

David Puentez este recunoscut pentru hit-urile sale din anii 2000, de exemplu "Superstar", dar și pentru remix-urile oficiale pentru artiști de primă clasă precum Tiësto, Jonas Blue, Post Malone și Rita Ora.

Anul acesta, INNA a lansat albumul "Just Dance" care include 11 piese într-o nouă direcție muzicală pe care artista a abordat-o, piese cu un sound atipic, uptempo, energic, curajos, obținute în urma unui alt proiect devenit deja statement pentru INNA: Dance Queen's House. Aceasta este o sesiune muzicală de 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și compozitori precum Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Iraida, iar procesul creativ a fost prezentat publicului într-o serie de vloguri.

AUDIO: David Puentez & INNA - The Love

Citește în continuare