Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rockabella lansează piesa "Corp străin" în cadrul unui concert ce va găzdui și o expoziție de sculptură

Pe 28 iulie, trupa Rockabella lansează un nou single. "Corp străin" este un cântec-poveste ce vorbește despre momentul în care găsești omul ale cărui asimetrii le completează perfect pe ale tale. Evenimentul de lansare va aduce împreună două forme de exprimare artistică: muzica și sculptura.

Publicat

pe

Rockabella
Rockabella │ FOTO: Cristina Oltean

Piesa "Corp străin" este compusă de solista trupei, Teodora Moroșanu, iar videoclipul, filmat de Andrei Apostol, aduce în planul fizic povestea asimetriilor care se completează reciproc. Teodora, care a absolvit Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza în 2004, își modelează un corp străin pe care îl urmărim transformându-se și redevenind întreg, indiferent de ce se aplică din exterior asupra lui.

Premiera videoclipului va avea loc miercuri, 28 iulie, pe canalul oficial de YouTube al formației. Până atunci, publicul poate urmări teaser-ul disponibil mai jos.

TEASER VIDEO: Rockabella - "Corp străin"

Pentru evenimentul de lansare, Rockabella împerechează concertul cu o expoziție de sculptură organizată în colaborare cu Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza în care vor expune lucrări ale elevilor de liceu si ale câtorva absolvenți, acum studenți la UNArte. Nu este prima dată când Rockabella expune publicul la alte forme de exprimare artistică.

"La intersecția mai multor forme de artă se întâmplă ceva magic, poveștile prind super-puteri. În anii trecuți am îmbinat muzica noastră cu dansul contemporan, actoria și chiar desenul." - Teodora Moroșanu

Concertul de pe 28 iulie de la Expirat începe la ora 18:00, iar alături de Rockabella vor cânta si cei de la Melting Dice. Biletele sunt disponibile online.

Trupa Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. Din componența trupei fac parte: Teodora Moroșanu - voce, Andrei Ilie- tobe, Bogdan Diaconeasa - bas, Ștefan Mustață - chitară, Alina Horez - vioară, Bogdan Moroșanu - producție, sunet.

Vara asta, Rockabella va concerta în cadrul festivalurilor Electric Castle (Cluj), Living Rock (Tuzla) și Tam-Tam (Brașov).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 28 iulie 2021

Rockabella & Melting Dice

Loc
Expirat Club
PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Trending