Urmărește-ne în Social Media

Rockabella - Arată-te

Rockabella lansează din izolare o nouă piesă, intitulată ”Arată-te”. Videoclipul melodiei vorbește despre iluzia apropierii într-o realitate tehnologizată.

"În videoclipul "Arată-te" am vrut să explorăm absența sincerității în intimitatea umană contemporană. Am vrut să creăm un univers futurist, supra-saturat, distorsionat. Într-o lume în care avem acces la orice, intimitatea este un lux, iar într-o realitate trecută prin beauty-filter, normalitatea un kink."

Scenariul noului videoclip Rockabella a fost gândit de Teodora Moroșanu, personajele fiind interpretate de Maria Bălan și Alex Marinică. Regia este semnată de Leyah, montajul de Răzvan Ilinca, iar producția de Cadran Film cu susținerea Overground Music.

Rockabella este o trupă de indie rock din București, creată în jurul solistei și compozitoarei Teodora Moroșanu. Rockabella alternează influențe art rock, alternative și progressive-rock, dar surprinde cu inflexiuni neo soul, industrial și electro.

Citește interviul: Teodora Moroșanu (Rockabella): "Să vezi cum un alt artist se scufundă în muzica ta (...) e tulburător și incredibil de frumos"

Formația explorează prin muzică și storytelling emoțiile complexe ce definesc experiența umană. Muzica lor este o explorare a sinelui, prin curaj, sinceritate și un pic de nebunie. Fiecare cântec aprinde lumina asupra unei clipe trăite cu putere și o îmbracă în povestea infinită de dinaintea și din urma ei.

Viitorul album al trupei tratează ideea de vulnerabilitate. Mai exact, ideea că vulnerabilitatea este poarta spre adevărata conexiune.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Rockabella lansează piesa "Corp străin" în cadrul unui concert ce va găzdui și o expoziție de sculptură

Pe 28 iulie, trupa Rockabella lansează un nou single. "Corp străin" este un cântec-poveste ce vorbește despre momentul în care găsești omul ale cărui asimetrii le completează perfect pe ale tale. Evenimentul de lansare va aduce împreună două forme de exprimare artistică: muzica și sculptura.

Publicat

pe

Rockabella
Rockabella │ FOTO: Cristina Oltean

Piesa "Corp străin" este compusă de solista trupei, Teodora Moroșanu, iar videoclipul, filmat de Andrei Apostol, aduce în planul fizic povestea asimetriilor care se completează reciproc. Teodora, care a absolvit Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza în 2004, își modelează un corp străin pe care îl urmărim transformându-se și redevenind întreg, indiferent de ce se aplică din exterior asupra lui.

Premiera videoclipului va avea loc miercuri, 28 iulie, pe canalul oficial de YouTube al formației. Până atunci, publicul poate urmări teaser-ul disponibil mai jos.

TEASER VIDEO: Rockabella - "Corp străin"

Pentru evenimentul de lansare, Rockabella împerechează concertul cu o expoziție de sculptură organizată în colaborare cu Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza în care vor expune lucrări ale elevilor de liceu si ale câtorva absolvenți, acum studenți la UNArte. Nu este prima dată când Rockabella expune publicul la alte forme de exprimare artistică.

"La intersecția mai multor forme de artă se întâmplă ceva magic, poveștile prind super-puteri. În anii trecuți am îmbinat muzica noastră cu dansul contemporan, actoria și chiar desenul." - Teodora Moroșanu

Concertul de pe 28 iulie de la Expirat începe la ora 18:00, iar alături de Rockabella vor cânta si cei de la Melting Dice. Biletele sunt disponibile online.

Trupa Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. Din componența trupei fac parte: Teodora Moroșanu - voce, Andrei Ilie- tobe, Bogdan Diaconeasa - bas, Ștefan Mustață - chitară, Alina Horez - vioară, Bogdan Moroșanu - producție, sunet.

Vara asta, Rockabella va concerta în cadrul festivalurilor Electric Castle (Cluj), Living Rock (Tuzla) și Tam-Tam (Brașov).

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2