Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Videoclip oficial: Rockabella - Arată-te

Rockabella lansează din izolare o nouă piesă, intitulată ”Arată-te”. Videoclipul melodiei vorbește despre iluzia apropierii într-o realitate tehnologizată.

"În videoclipul "Arată-te" am vrut să explorăm absența sincerității în intimitatea umană contemporană. Am vrut să creăm un univers futurist, supra-saturat, distorsionat. Într-o lume în care avem acces la orice, intimitatea este un lux, iar într-o realitate trecută prin beauty-filter, normalitatea un kink."

Scenariul noului videoclip Rockabella a fost gândit de Teodora Moroșanu, personajele fiind interpretate de Maria Bălan și Alex Marinică. Regia este semnată de Leyah, montajul de Răzvan Ilinca, iar producția de Cadran Film cu susținerea Overground Music.

Rockabella este o trupă de indie rock din București, creată în jurul solistei și compozitoarei Teodora Moroșanu. Rockabella alternează influențe art rock, alternative și progressive-rock, dar surprinde cu inflexiuni neo soul, industrial și electro.

Citește interviul: Teodora Moroșanu (Rockabella): "Să vezi cum un alt artist se scufundă în muzica ta (...) e tulburător și incredibil de frumos"

Formația explorează prin muzică și storytelling emoțiile complexe ce definesc experiența umană. Muzica lor este o explorare a sinelui, prin curaj, sinceritate și un pic de nebunie. Fiecare cântec aprinde lumina asupra unei clipe trăite cu putere și o îmbracă în povestea infinită de dinaintea și din urma ei.

Viitorul album al trupei tratează ideea de vulnerabilitate. Mai exact, ideea că vulnerabilitatea este poarta spre adevărata conexiune.

Citește mai multe despre Rockabella
Videoclipuri cu Rockabella
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE