Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Rockabella - lansare single

Poster eveniment Rockabella - lansare single

Rockabella vine pe 27 februarie la Expirat Halele Carol să lanseze o invitație la explorarea puterii feminine, odată cu piesa "Scut și Armă".

Bilete concert Rockabella la Expirat

  • Presale - 40 lei
  • La intrare - 50 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

** Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. Prin muzica sinceră și asumată, proiectele de artă colaborativă și acțiunile caritabile, Rockabella vorbește despre vulnerabilitate, curaj și complexitatea de a fi om.

RECOMANDARE: Teodora Moroșanu (Rockabella): "Suntem acum într-o etapă în care vrem să venim cât mai aproape de fanii noștri și să vorbim aceeași limbă"

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 februarie 2024. Ref #158204

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.