Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

RoadkillSoda și Cosmos în Buzunar deschid concertul Alternosfera de la Arenele Romane

Pe 17 septembrie, Alternosfera revine la București pentru a concerta la Arenele Romane. Evenimentul va beneficia de o producție specială, cu sunet, lumini și proiectii dedicate, în deschidere urmând să cânte RoadkillSoda și Cosmos în Buzunar.

Publicat

pe

Marcel Bostan - Trupa ALTERNOSFERA la Zilele Prieteniei in Piata Constitutiei pe 29 iunie 2013

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.

Cel mai recent album al lor, "Sagrada", este cel de-al 6-lea release RoadkillSoda, conține 12 piese și a fost lansat exclusiv pe vinil și pe toate platformele online de streaming. Până în prezent, RoadkillSoda a lansat 3 single-uri de pe viitorul album.

Trupa Cosmos în Buzunar vine din Republica Moldova și este un proiect muzical independent, format în martie 2016. Muzica pe care o cântă îmbină diferite stiluri muzicale, precum cold wave, synth wave, synth-pop, electronica, IDM, ambient si progressive techno. Sunt pasionați de soundul lor, așa că folosesc diverse instrumente pentru a-l prezenta publicului.

Prețuri bilete la concertul Alternosfera de la Arenele Romane / 17 septembrie 2021:

  • Sale: 74 lei - Acces General / 105 lei - Golden Circle / 149 lei – VIP;
  • La acces: 90 lei - Aces General / 120 lei - Golden Circle / 160 lei – VIP.

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar doi membri din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani, trupa și-a căutat tematica şi stilul, experimentând cu diverse instrumente, acumulând experiență și înregistrând primele demo-uri. Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. În octombrie 2015, Alternosfera a lansat albumul "Haosoleum", ultima parte a tripticului "Epizodia".

După o pauză concertistică de peste un an, timp în care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera a revenit în anul 2019 cu un nou album, "Arhitectul din Babel". Lansarea celui de-al șaselea material discografic al trupei a coincis și cu aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei.

Comentează

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending