Urmărește-ne în Social Media

Alternosfera - Bonjour Madame

Alternosfera a lansat "Bonjour Madame", primul single de pe viitorul material discografic. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Bonjour Madame" este prima piesă de puzzle din viitorul album semnat Alternosfera. Piesa a fost lansată oficial alături de un videoclip regizat de Roman Burlaca, și a cărui protagonistă este actrița Raluca Aprodu. Mai mult, "Bonjour Madame" beneficiază și un concert de lansare, ce are loc în această seară, 25 noiembrie, în Club Quantic.

"<<Bonjour>>... nu este doar echivalentul pentru <<Bună ziua>>, nu este doar primul single din noul album Alternosfera, nu este doar piesa cu care veți începe ultimul weekend din noiembrie... sau doar un Adio pe final de toamnă...

Bonjour... este despre vindecare prin sinceritate!", a declarat Marcel Bostan, solistul trupei.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se "Orașul 511", "Wamintirile", "Ploile nu vin", "Flori de mai", "Închisoarea albă", "Două Eve", "Mută", "Haosoleum", "Lucis", "Epizodia", "Fântânile".

Recent, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

PUBLICITATE
Comentarii