Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tenacious D şi Amy Lee cântă despre vaccin pe un cover Ramones

Celebra trupă Tenacious D a avut o mini-reuniune cu ocazia unui cover amuzant pentru o piesă Ramones. Kyle Gass s-a reunit cu Jack Black pentru a îşi sărbători vaccinarea Covid-19, creând un cover după Ramones şi piesa "I Wanna Be Sedated". Mai avem şi câteva apariţii speciale de la Amy Lee, John C. Reilly şi alţii în videoclip.

Publicat

pe

Tenacious D Vaccinated videoclip
Tenacious D Vaccinated videoclip │ FOTO: Kyle Gass

Noua piesă se numeşte "Vaccinated" şi a primit un clip de 1 minut şi de 31 de secunde. Prezintă toată aventura lui Kyle Gass pregătindu-se cu 24 de ore înainte de vaccinare. În videoclip îi mai vedem şi pe Jack Black, coleg de trupă în Tenacious D cu Kyle, dar şi pe solista Evanescence Amy Lee. Aceasta apare primind o "vaccinare" de la fiica sa. Îi mai vedem în video şi pe chitaristul Toto Steve Lukather, actori ca John C. Reilly, Samantha Bee şi Kathy Najimy.

Cât despre nume mari din rock, apar Danko Jones, Black Stone Cherrry şi The Protomen. Versurile celebre din "Sedated" de la Ramones sunt inlocuited cu "I'm getting vaccinated". Originalul "I Wanna Be Sedated" este una dintre cele mai cunoscute melodii Ramones, care a apărut pe un album din 1978 al formaţiei. Acest cover are rol de awareness şi de a atrage americanii să se vaccineze.

Tenacious D este o trupă formată în 1994, dar care a avut o explozie de popularitate abia la începutul anilor 2000. La final de ani '90 cânta în deschiderea unor nume mari precum Pearl Jam, Tool sau Beck. În 2000 sosea albumul "Tenacious D", cu Dave Grohl la tobe. În noiembrie 2006 venea propriul film al acestui proiect muzical, "Tenacious D in The Pick of Destiny". Pelicula nu a avut încasări mulţumitoare, dar a fost urmată de de un turneu care a compensat din pierderi.

Jack Black şi Kyle au câştigat un Grammy în 2014 pentru un cover după o piesă a lui Ronnie James Dio, "The Last In Line. În 2018 se discută despre un al doilea film, dar a sosit doar o serie web animată "Tenacious D în Post-Apocalypto". Cheia acestui grup este stilul dramatic al vocii lui Jack Black şi abilităţile de chitarist ale lui Gass.

Evanescence a lansat la început de an 2021 albumul "The Bitter Truth", care abordează teme sociale şi politice, dar şi sentimentele resimţite în pandemie. A avut ca single-uri "Better Without You", "Yeah Right", "Use My Voice" şi "The Game Is Over". Amy Lee a vorbit pe final de 2020 despre relaţia sa cu casa de discuri şi condiţii i-a impus.

Muzică și film

Jack Black cântă "Baby One More Time" de la Britney Spears pe coloana sonoră a lui "Kung Fu Panda 4"

După câţiva ani de absenţă, celebra animaţie "Kung Fu Panda" a revenit, cu o parte a patra. Jack Black îşi reia rolul titular şi a generat şi un viral pentru a promova acest film, un cover după Britney Spears, piesa "Baby One More Time".

Publicat

pe

Videoclip Jack Black Baby One More Time Kung Fu Panda 4
Videoclip Jack Black Baby One More Time Kung Fu Panda 4 │ FOTO: Tenacious D

"Kung Fu Panda 4" are premiera în România pe 15 martie 2024. Filmul de animaţie are o durată de 91 de minute şi îi include în distribuţie pe Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Viola Davis, Bryan Cranston (Walter White din Breaking Bad) şi Awkwafina. Au trecut 8 ani de la "Kung Fu Panda 3", iar acum Po, panda-ul uriaş căruia îi dă voce Jack Black intră într-o nouă etapă a vieţii sale.

Acum va deveni un lider spiritual, după ce a renunţat la titlul de "Războinic Dragon". Regizat de Mike Mitchell, filmul e distribuit de Universal Pictures şi produs de DreamWorks. Hans Zimmer s-a ocupat de coloana sonoră. Bugetul a fost de 85 de milioane de dolari şi de la debutul din SUA, de pe 8 martie, au fost încasări de 93.1 milioane de dolari.

Revenind totuşi la piesă, "Baby, One More Time" e poate cel mai neaşteptat cover de la Jack Black şi trupa sa Tenacious D din ultima vreme. Iniţial coverul a fost promovat cu un clip de 20 de secunde în social media şi a devenit viral pe toate reţelele. Acum ascultăm varianta completă, mă rog un minut şi jumătate de voce dramatică şi ceva artificii la chitară. O ediţie completă, de 3 minute a piesei se află pe Spotify.

Avem şi un videoclip oficial, în care Black poartă un costum alb-negru, inspirat de ursul pand pe care îl joacă. Vedem şi mişcări de dans şi karate, ce mai, tacâmul complet. Black a jucat în ultimii ani în franciz "Jumanji" şi a cochetat serios cu muzica prin trupa Tenacious D, mai ales după filmele "School of Rock".

Tenacious D împlineşte 30 de ani de carieră în 2024, iar ultimul său album a fost "Post-Apocalypto", lansat în 2018.

Citește în continuare

Trending