Urmărește-ne în Social Media

Amy Lee & Dave Stewart - Love Hurts

Amy Lee a lansat împreună cu Dave Stewart, cofondatorul Eurythmics, o nouă versiune a clasicei piese ”Love Hurts”, de la The Everly Brothers. Coverul este acompaniat de un videoclip produs chiar de către Dave Stewart.

"În urmă cu câteva săptămâni, Dave Stewart m-a sunat să mă întrebe dacă vreau să înregistrez cu el iconica piesă The Everly Brothers, "Love Hurts". Ne-am conectat extraordinar și am tot lucrat la colaborare asta până a ieșit acestă nouă chestie nebunească. Sunt extrem de entuziasmată de această nouă prietenie și de această nouă piesă! Urmăriți acum noul nostru videoclip, "Love Hurts"", a declarat Amy Lee.

"Colaborarea mea cu Amy s-a petrecut întâmplător, dar s-a transformat într-o aventură magică. Este o forță creativă și lucrăm împreună atât de bine. Am realizat destul de repede că versiunea noastră nu seamănă deloc cu originalul, dar nu ne-am putut opri!", a completat Dave Stewart.

Amy Lee a mai colaborat în trecut cu Bring Me The Horizon, Lindsey Stirling, Body Count și Halestorm. Cel mai recent album se numește "The Bitter Truth" și a fost înregistrat împreună cu colegii din Evanescence. Turneul de promovare al acestui disc a adus trupa și la București, în iunie Evanescence concertând la Arenele Romane.

PUBLICITATE
Comentarii