Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Tenacious D revine cu un album nou şi un serial de animaţie

Ce lipseşte din lumea muzicii rock în ziua de azi este o mare doză de umor. Fix acea doză va fi adusă înapoi în acest gen muzical de către Tenacious D, care şi-a confirmat revenirea, împreună cu un album nou. El va sosi în această toamnă.

Publicat

pe

Tenacious D album nou 2018
Tenacious D album nou 2018 │ FOTO: Tenacious D

Nu se putea fără o colaborare cu Dave Grohl, care va apărea la tobe pe acest nou LP, intitulat "Post-Apocalypto". Grohl a apărut pe multiple creaţii ale trupei şi chiar ca personaj în epicele videoclipuri ale grupului format de Jack Black şi Kyle Gass. Duo-ul comic a avut chiar propriile filme şi acum se pregăteşte de lansarea unui serial de animaţie. Acesta va avea 6 episoade şi va fi difuzat în exclusivitate pe canalul de YouTube al formaţiei.

Noul disc Tenacious D va fi lansat pe 2 noiembrie şi a fost produs de către John Spiker. Va putea fi achiziţionat de către fani digital, pe CD sau pe un vinil verde transparent. Seria animată de 6 episoade vine pe 28 septembrie şi fiecare episod nou va fi difuzat în zilele de vineri. Aventurile personajelor au fost desenate de mână chiar de către Jack Black, iar acesta va fi actor vocal împreună cu Kyle Gass.

Nu m-ar mira ca Jack Black să interpreteze multiple roluri, fiind cunoscută versatilitatea sa vocală. Toate episoadele seriei vor include melodii de pe noul album Tenacious D. De altfel cele 21 de piese noi spun o poveste, iar Kyle şi Jack se aventurează într-o călătorie prin timp şi spaţiu. Se lasă cu o vizită la Casa Alba, o incursiune în spaţiu şi chiar un univers post apocaliptic.

Fără a dezvălui prea multe Jack Black a menţionat că totul începe când un atac nuclear loveşte globul, iar membrii trupei supravieţuiesc ascunzându-se într-un frigider. Ultimul LP lansat de duo este "Rize of the Fenix" din 2012, iar "Post Apocalypto" duce discografia la 4 LP-uri. Tenacious D pornea în anul 1994 ca un proiect secundar şi hobby al lui Jack Black, devenind un fenomen cultural la început de mileniu.

În 2001 venea primul album şi un val de popularitate care a generat pelicule de lung metraj precum "School of Rock".

PUBLICITATE
Comentează

Trending