Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Kim Kardashian îl va iubi pe Kanye West "pentru tot restul vieții"

Deși se află în plin proces de divorț, Kim Kardashian a marcat ziua de naștere a lui Kanye cu un mesaj emoționant, acompaniat de o poză nostalgică. Sora lui Kim, Khloe, i-a urat și ea rapper-ului "La mulți ani", dându-i de înțeles că încă îl consideră un membru al familiei.

Publicat

pe

Kim Kardashian și Kanye West într-un interviu pentru Vogue
Kim Kardashian și Kanye West într-un interviu pentru Vogue │ FOTO: Captură YouTube

Kim Kardashian nu pare încă pregătită să se distanțeze de Kanye West. Chiar dacă ea a fost cea care a intentat divorțul, după câteva luni fără rapper pare să fi revenit la sentimente mai bune. Ieri (8 iunie), de ziua de naștere a artistului, aceasta i-a transmis lui Kanye că îl va iubi mereu, publicând pe Instagram o poză mai veche cu ei, împreună cu trei dintre cei patru copii, Psalm nefiind atunci încă născut.

"La mulți ani, te voi iubi pentru tot restul vieții", a scris Kim Kardashian în mesajul ei.

Poza publicată de Kim Kardashian pe Instagram

Kim a marcat ziua lui Kanye și cu o poză a rapper-ului din 1987, precum și cu o fotografie cu ei doi și una cu artistul și cei patru copii. Aceste imagini au fost publicate pe Insta Story.

Un mesaj emoționant i-a transmis și Khloe Kardashian, aceasta dându-i de înțeles lui Kanye că încă îl consideră un membru al familiei.

"La mulți ani fratelui meu pe viață!!! Îți doresc să ai parte de cea mai frumoasă aniversare, Ye! Îți trimit gânduri bune și multe binecuvântări!", a scris Khloe pe Instagram.

Kanye West nu a răspuns public acestor urări. A marcat, în schimb, ziua lui de naștere lansând prima piesă din noua sa colecție de haine realizată în colaborare cu Gap, o geacă albastră fără fermoare, nasturi sau capse.

Kim Kardashian şi Kanye West au început procedurile de divorț în luna februarie. Tabloidele începuseră să scrie despre destrămarea relației cu luni bune înainte de anunțul oficial, cei doi locuind separat în 2020. Kim a fost cea care a făcut pasul către divorț, presa de scandal scriind că nu mai reușește să se înțeleagă cu rapper-ul de când problemele sale cu bipolaritatea s-au accentuat.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în 2014 și au împreună patru copii: North (născut în 2013), Saint (născut în 2015), Chicago (născut în 2018) și Psalm (născut în 2019).

Trending