Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Kim Kardashian divorţează de Kanye West; Cei doi au depus actele oficiale

După o perioadă de speculaţii, Kim Kardashian şi Kanye West au început procedurile de divorţ. Cei doi erau căsătoriţi de 7 ani şi trăiau separat de ceva vreme, plutind în media zvonuri despre finalul relaţiei lor. Cei doi au 4 copii împreună: North, Saint, Chicago şi Psalm.

Publicat

pe

Kim Kardashian și Kanye West într-un interviu pentru Vogue
Kim Kardashian și Kanye West într-un interviu pentru Vogue │ FOTO: Captură YouTube

Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit în Italia, Florenţa în 2014. Ultimul an a fost unul dificil pentru cuplu, Kanye West fiind ocupat cu campania prezidenţială din SUA. Asta în vreme ce se lupta cu bipolaritatea şi renunţase la medicamente. A fost şi acea apariţie de la podcastul lui Joe Rogan, unde Kanye a vorbit despre problemele sale mentale, noua colecţie de adidaşi, despre extratereştri şi faptul că... ar vrea să lanseze propriul dicţionar. 2020 a fost şi plin de slujbe religioase ţinute de artist şi lansări de piese religioase.

Tabloidele au tot scris în decembrie 2020 că acest cuplu se dizolvase, iar Kanye şi Kim locuiau separat. Celebrul site TMZ scrisese luni întregi despre problemele din relaţia celor doi. Acum surse din SUA scriu că starul reality show-ului "Keeping Up With the Kardashians" a cerut şi custodia celor 4 copii împărţită cu Kanye. Kim a început să devină celebră în 2007 prin reality show-ul produs de E! Television despre viaţa de zi cu zi a familiei sale. Producţia a ajuns totuşi la final, iar sezonul 21 va fi difuzat anul viitor.

Kim a avut succes în toate proiectele sale adiacente, de la aplicaţii pentru mobil (inclusiv un joc), la machiaj, haine şi parfumuri. Forbes estimează averea sa la 780 de milioane de dolari.

Kanye West pe de altă parte este unul dintre cei mai apreciaţi rapperi din lume. Are la activ premii Grammy, dar în ultimii ani s-a remarcat mai degrabă prin colecţiile sale vestimentare şi în special prin încălţări sport, prin colaborări cu Adidas şi Nike. Brandul Yeezy de încălţăminte a generat vânzări impresionante. În 2009 sosea Nike Air Yeezy, iar în acelaşi an Kanye colabora cu Louis Vuitton pentru a crea pantofi mai posh şi exclusivişti. 2013 a fost un an crucial, când Kanye a părăsit Nike şi a semnat un contract de 10 milioane de dolari pentru Adidas.

Cât despre relaţia celor doi, Kanye şi Kim au fost prieteni câţiva ani până să înceapă o relaţie. West a apărut în reality show-ul Kardashienilor în 2010. Prima fiică, North, a venit pe lume în 2013. Kanye a închiriat stadionul de baseball al echipei San Francisco Giants, dar şi o orchestră pentru a o cere pe Kim în căsătorie în faţa familiei sale.

Cuplul s-a ferit de tabloide, până ce s-a întâmplat jaful din Paris din 2016, când lui Kim i s-au furat bijuteriile sub ameninţarea armei.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Urmărește-o pe Kim Kardashian în trailerul "American Horror Story: Delicate"

În afară de câteva cameo-uri, niște momente la SNL și celebrul său reality show, Kim Kardashian s-a ținut relativ departe de roluri actoricești propriu-zise. Până la cel de-al 12-lea sezon al serialului "American Horror Story" , care a primit și un trailer. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "American Horror Story: Delicate"
Trailer "American Horror Story: Delicate" │ FOTO: captură YouTube / FX Networks

Intitulat "American Horror Story: Delicate", sezonul îi mai are în distribuție pe Matt Czuchry, Emma Roberts, Cara Delevigne și Michaela Jaé Rodriguez. Episoadele se vor baza pe viitorul roman al lui Danielle Valentine - Delicate Condition.

Trailerul le prezintă pe Kardashian, Roberts și Delevigne uitându-se peste niște ochelari de soare la modă. Secvențele sunt presărate cu dansuri ritualice, o paletă de culori albastru-alb-roșu extrem de stilizată și un pătuț de copii. În cadrul final, Kim Kardashian se uită fix la cameră în timp ce leagănă un bebeluș în brațe. Acompaniat de o variantă înfricoșătoare a piesei "Rock-A-Bye Baby", noul teaser pare să fie inspirat din celebrul film "Rosemary's Baby".

Kim Kardashian nu este prima vedetă fără o pregătire actoricească care joacă în "American Horror Story". În 2015, Lady Gaga a marcat primul ei rol principal într-un serial tv, cu Elizabeth "The Countess" Johnson în "American Horror Story: Hotel", ce i-a adus un Glob de Aur. Gaga a continuat să-și creeze o carieră de succes în film, câștigând o nominalizare la Premiul Oscar pentru filmul "A Star Is Born".

Kim Kardashian este o vedetă TV de peste 15 ani, apărând în emisiunile "Keeping Up With the Kardashians" (E!) și "The Kardashians" (Hulu). În ceea ce privește actoria, Kim și-a împrumutat vocea în diferite animații și a avut apariții de tip cameo în producții ca "How I Met Your Mother", "30 Rock", "2 Broke Girls" sau "Ocean’s 8". A bifat și câteva roluri minore: în 2008, a făcut parte din distribuția filmul "Disaster Movie", în 2009, a apărut într-un episod din "CSI: NY", iar în 2012, în patru episoade din "Drop Dead Diva".

Creat de Ryan Murphy și Brad Falchuk, "American Horror Story" a debutat în 2011. Serialul este cunoscut pentru poveștile terifiante pe care le prezintă, precum și pentru distribuția de top, care s-a repetat de-a lungul sezoanelor. De exemplu, Emma Roberts a jucat în cinci sezoane ale show-ului. Alte nume faimoase care au făcut parte din "American Horror Story" sunt Evan Peters, Sarah Paulson, Lily Rabe, Frances Conroy, Denis O’Hare, Jessica Lange, Kathy Bates, Angela Bassett sau Billie Lourd.

Citește în continuare

Trending