Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Kim Kardashian și Kanye West divorțează, susțin surse. Cei doi locuiesc separat din 2020

Relația amoroasă dintre idolatrizata Kim Kardashian și excentricul Kanye West a ajuns în impas. Mai multe surse au declarat presei că "divorțul este iminent", Kim angajând deja o faimoasă avocată pentru a o reprezenta în instanță.

Publicat

pe

Kim Kardashian și Kanye West într-un interviu pentru Vogue
Kim Kardashian și Kanye West într-un interviu pentru Vogue │ FOTO: Captură YouTube

După 8 ani de relație și 6 ani de căsnicie, Kim Kardashian și Kanye West se alătură clubului preferat al tabloidelor, acela al vedetelor de la Hollywood care divorțează. Informația nu a fost încă confirmată de niciuna dintre părți, însă mai multe surse interne au răspândit în presă zvonul că cei doi sunt pe punctul de a încheia relația definitiv.

Potrivit PageSix, cei doi au locuit separat în 2020, Kanye petrecându-și o mare parte din timp la ferma sa de 14 milioane de dolari din Wyoming. Aparent, Kim este pregătită să înainteze actele pentru divorț, în vreme ce Kanye se declară, la rândul său, sătul de clanul Kardashian. Rapper-ul a acuzat-o pe soția sa că încearcă <<să-l țină închis în casă>>, amenințând-o că va divorța prin intermediul unor mesaje furtunoase pe Twitter. Acest comportament necontrolat a fost ulterior asociat cu bipolaritatea, Kanye fiind diagnosticat cu această afecțiune în urmă cu mai bine de doi ani.

"Încearcă să păstreze totul cât mai ascuns de presă, dar relația lor s-a terminat", a declarat o sursă pentru PageSix. "Kim a angajat-o pe (avocata) Laura Wasser și sunt deja în discuții, pentru a pregăti actele de divorț."

Kim Kardashian a mai apelat la serviciile acestei avocate și în 2011, când a divorțat de Kris Humphries. Laura Wasser a fost, de asemenea, avocata care le-a reprezentat la divorț și pe Angelina Jolie și Heidi Klum. 

"S-a ajuns la acest divorț pentru că Kim s-a maturizat foarte mult"

Potrivit aceleiași surse, Kim a încercat să-l ajute pe Kanye cu problemele sale de sănătate, însă fără niciun rezultat.

"S-a ajuns la acest divorț pentru că Kim s-a maturizat foarte mult. Vrea să dea examenul pentru Barou și să devină avocată, este serioasă în legătură cu campania sa de reformare a închisorilor. În paralel, Kanye vorbește despre condidatura la președinția SUA și spune tot felul de prostii, iar ea s-a săturat de asta."

În 2020, Kanye West a candidat fără succes la președinția SUA, făcând tot felul de declarații scandaloase în cadrul aparițiilor sale din campanie. Tot anul trecut a urinat pe propriul premiu Grammy, pentru a-și amenința casa de discuri, fiind apoi dat în judecată pentru că nu a plătit salariile unor angajați. Surprinzător, a avut timp și de muzică, lansând pe final de an un nou EP.

Kim Kardashian și Kanye West au împreună patru copii: North (născut în 2013), Saint (născut în 2015), Chicago (născut în 2018) și Psalm (născut în 2019).

Comentează

Trending