Urmărește-ne în Social Media

Kanye West - Heaven and Hell

Kanye West a lansat videoclipul piesei "Heaven and Hell", extrasă de pe cel mai recent album, "Donda". Te invităm să-l urmărești.

Kanye West le-a prezentat fanilor noul videoclip al piesei "Heaven and Hell", material ce promovează linia de îmbrăcăminte a rapperului în colaborare cu firma Gap. Clipul prezintă figuri misterioase îmbrăcate din cap până în picioare în haine negre Yeezy. La un moment dat, un personaj enigmatic, care pare să fie însuși Kanye, deschide un portal prin care figurile îmbrăcate în negru urcă spre cer.

Videoclipul a debutat în timpul Campionatului Național de Fotbal Universitar înainte de a fi difuzat online. Odată cu lansarea videoclipului, West a relansat hanoracele Yeezy Gap prezentate în videoclip. Descrise de Kanye drept "hanoracul perfect", produsele sunt în prezent disponibile pentru achiziție în negru și albastru prin YeezyGap.

Melodia "Heaven and Hell" este extrasă de pe albumul "Donda". Noul material discografic al lui Kanye poartă numele mamei sale care a decedat în 2007. După o serie de amânări, albumul "Donda" a fost lansat oficial pe 29 august 2021.

Tracklist "Donda":

 1. Donda Chant
 2. Jail
 3. God Breathed
 4. Off The Grid
 5. Hurricane
 6. Praise God
 7. Jonah
 8. Ok Ok
 9. Junya
 10. Believe What I Say
 11. 24
 12. Remote Control
 13. Moon
 14. Heaven and Hell
 15. Donda
 16. Keep My Spirit Alive
 17. Jesus Lord
 18. New Again
 19. Tell The Vision
 20. Lord I Need You
 21. Pure Souls
 22. Come to Life
 23. No Child Left Behind
 24. Jail, Pt. 2
 25. Ok Ok, Pt. 2
 26. Junya, Pt. 2
 27. Jesus Lord, Pt. 2
Comentarii