Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Britney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Viața lui Britney Spears s-a schimbat enorm începând cu 2008, când tatăl său i-a devenit tutore legal. Lipsa de libertate a artistei a ridicat foarte multe semne de întrebare, în documentarul "Framing Britney Spears", realizat de The New York Times, fiind puse la îndoială eficiența și necesitatea unui control atât de strict al vieții lui Britney.

Publicat

pe

Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times
Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times │ FOTO: Captură YouTube

De mai bine de un deceniu, Britney este foarte atent ținută sub control de către Jamie Spears, acest subiect fiind dezbătut în media periodic, ori de câte ori artista amintea acest subiect, în mod direct, sau mai voalat, prin mesaje "codate" pe Instagram. Britney și-a exprimat de mai multe ori dorința de a fi scoasă de sub tutela tatălui ei, însă nu a reușit să câștige în instanță, nemulțumirea sa manifestându-se uneori vizbil în activitatea ei de pe rețelele de socializare. Mișcarea #freeBritney, ce a căpătat amploare în ultimele luni, vine în sprijinul artistei, fanii exprimându-și astfel dorința de a o vedea realmente fericită.

Toți acești ani de conservatorism și luptă cu autoritatea figurii paternale sunt puși sub lupă de publicația The New York Times într-un nou documentar, intitulat "Framing Britney Spears". Realizat de Left/Right Productions, acesta va fi lansat pe 5 februarie pe canalul FX și FX On Hulu.

Documentarul va include interviuri cu persoane din cercul apropiat al lui Britney și cu avocați implicați în stabilirea formei de control sub care se află artista. Va fi explorată evoluția carierei sale, anii de luptă în justiție, dar și mișcarea #freeBritney. Producătorii executivi sunt jurnaliști cu reputație de la New York Times, respectiv Jason Stallman, Sam Dolnick și Stephanie Priess.

În trailerul proaspăt lansat o vedem pe Britney în momentele de vârf ale carierei sale, după care este prezentat felul dezgustător în care a fost tratată, accentuându-se faptul că ea "a acceptat să fie ținută sub control, dar că nu și-a dorit ca tatăl ei să-i fie tutore legal".

TRAILER: "Framing Britney Spears"

În ultimii 12 ani, Britney Spears a fost foarte atent controlată de tatăl ei, Jamie Spears, care i-a devenit tutore legal în 2008, după mai multe episoade de cădere nervoasă. Starea mintală fragilă a artistei a condus la încheierea unui acord în instanță prin care s-a stabilit că tatăl și avocatul ei vor administra bunurile și viața ei personală. Britney nu a mai putut lua de atunci decizii privind cariera și averea sa, fiindu-i controlat inclusiv anturajul. Artista are dreptul de a se întâlni doar cu persoanele aprobate în prealabil de tatăl ei.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Britney Spears a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil

După un an foarte agitat, în care Britney Spears şi-a redobândit independenţa faţă de tatăl său, artista le-a dat fanilor o veste mare pe 11 aprilie 2022. Britney este însărcinată cu al treilea copil, primul cu iubitul său, Sam Asghari.

Publicat

pe

Britney Spears
Britney Spears │ FOTO: Britney Spears www.instagram.com

Dezvăluirea cu privire la sarcină a fost făcută pe Instagram, acolo unde Britney Spears a fost tot mai activă în ultima vreme. În vârstă de 40 de ani creatoarea lui "Baby One More Time" a postat o fotografie cu o ceaşcă de ceai înconjurată de flori. A scris şi că a cumpărat un test de sarcină care a fost pozitiv. Britney le-a explicat fanilor că a fost intrigată de schimbările corpului ei, atunci când a pierdut multe kilograme pentru a merge la plajă în Maui, apoi le-a pus la loc rapid.

Britney se referă de ceva vreme la Sam Asghari drept "soţul său" deşi cei doi nu s-au căsătorit oficial. Ştim că artista şi Sam s-au logodit în toamna lui 2021, dar nu au dezvăluit vreun plan de nuntă. Ce e drept Asghari a postat recent pe Instagram următoarele:

Căsătoria şi copiii sunt o parte naturală a unei relaţii puternice umplută cu dragoste şi respect.

Alături de postare apărea o imagine cu doi lei şi un pui. Britney le-a spus apropiaţilor şi că nu va mai apărea prea mult în public, deoarece vrea să se menajeze şi să evite paparazzi. În plus, la una dintre primele două sarcini artista a avut o depresie, pe parcursul căreia a fost hărţuită de presă. A concluzionat deocamdată că yoga o ajută mult la această sarcină faţă de primele două.

Britney are doi copii cu primul său soţ, Kevin Federline: Sean Preston Federline de 16 ani şi Jayden James Federline, de 15 ani. Muziciana a reuşit să se elibereze de controlul tatalul sau prin acel "Conservatorship", un soi de tutela legală, care dura de 13 ani. Tatăl artistei controla toate aspectele financiare ale lui Britney, dar şi o bună parte din viaţă şi libertatea sa. Astfel s-a născut mişcarea #FreeBritney cu câţiva ani în urmă şi au apărut documentare pe această temă.

Citește în continuare

Trending