Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

Un senator american a reușit să apară pe o serie de albume, lângă The Beatles, Arctic Monkeys, Fleetwood Mac sau The Killers

Joe Biden, Kamala Harris, Lady Gaga sau Jennifer Lopez au fost umbriți de Bernie Sanders. Senatorul statului Vermont a atras atenția internauților cu vestimentația sa, iar meme-urile au început să curgă. Detalii și poze în articol.
Bernie Sanders la ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Bernie Sanders la ceremonia de învestire a lui Joe Biden │ FOTO: captură YouTube / The Late Late Show with James Corden

Îmbrăcat cu o geacă groasă, putând o pereche de mănuși croșetate, o mască de protecție și vizibil înfrigurat, Sanders a devenit o "vedetă" pe social media. Principalul element care a atras atenția au fost mănușile realizate din pulovere refolosite și plastic reciclat de Jen Ellis, o profesoară de 42 de ani din Vermont.

Imaginea lui Bernie Sanders a declanșat o avalanșă de meme-uri, unele dintre acestea făcând referire la industria muzicală. Un cont de pe Instagram, intitulat "theberniealbums", a început să-l suprapună pe politician pe o serie de coperte celebre ale unor albume semnate The Beatles, Fleetwood Mac, Arctic Monkeys, Paramore, The Killers, Foals și mulți alții.

View this post on Instagram

A post shared by the bernie albums (@theberniealbums)

Lucrurile nu s-au oprit aici. Văzând reacțiile pe care oamenii le-au avut la "noile artwork-uri", însăși câțiva muzicieni au intrat în joc și l-au photoshopat pe senatorul de 79 de ani. Blondie a publicat o imagine a celebrei coperte "Parallel Lines", cu Sanders ca membru al grupului, în timp ce HAIM a postat o nouă variantă a materialului "Days Are Gone".

Printre alți artiști care l-au primit cu brațele deschise pe Sanders alături de ei se numără Glass Animals, The Raconteurs, Regina Spektor sau Charli XCX.

Păstrând în continuare nota muzicală a ceremoniei de învestire a lui Joe Biden, numeroși cântăreți au susținut momente de interpretare. Lady Gaga a cântat imnul Statelor Unite și Jennifer Lopez a interpretat un medley a două piese, apoi a avut loc evenimentul Celebrating America, din lineup-ul căruia au făcut parte Katy Perry, Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake, John Legend, Demi Lovato sau Foo Fighters.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Barurile, restaurantele, teatrele și cinematografele se redeschid dacă rata infectărilor se menține sub un prag cheie, a anunțat Traian Berbeceanu

Bucureștiul ar putea intra treptat în normalitate dacă infectările cu COVID-19 se mențin la un nivel scăzut. Prefectul Capitalei, Traian...

Închide