Urmărește-ne în Social Media

WTF

Un senator american a reușit să apară pe o serie de albume, lângă The Beatles, Arctic Monkeys, Fleetwood Mac sau The Killers

Joe Biden, Kamala Harris, Lady Gaga sau Jennifer Lopez au fost umbriți de Bernie Sanders. Senatorul statului Vermont a atras atenția internauților cu vestimentația sa, iar meme-urile au început să curgă. Detalii și poze în articol.

Publicat

pe

Bernie Sanders la ceremonia de învestire a lui Joe Biden
Bernie Sanders la ceremonia de învestire a lui Joe Biden │ FOTO: captură YouTube / The Late Late Show with James Corden

Îmbrăcat cu o geacă groasă, putând o pereche de mănuși croșetate, o mască de protecție și vizibil înfrigurat, Sanders a devenit o "vedetă" pe social media. Principalul element care a atras atenția au fost mănușile realizate din pulovere refolosite și plastic reciclat de Jen Ellis, o profesoară de 42 de ani din Vermont.

Imaginea lui Bernie Sanders a declanșat o avalanșă de meme-uri, unele dintre acestea făcând referire la industria muzicală. Un cont de pe Instagram, intitulat "theberniealbums", a început să-l suprapună pe politician pe o serie de coperte celebre ale unor albume semnate The Beatles, Fleetwood Mac, Arctic Monkeys, Paramore, The Killers, Foals și mulți alții.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Văzând reacțiile pe care oamenii le-au avut la "noile artwork-uri", însăși câțiva muzicieni au intrat în joc și l-au photoshopat pe senatorul de 79 de ani. Blondie a publicat o imagine a celebrei coperte "Parallel Lines", cu Sanders ca membru al grupului, în timp ce HAIM a postat o nouă variantă a materialului "Days Are Gone".

Printre alți artiști care l-au primit cu brațele deschise pe Sanders alături de ei se numără Glass Animals, The Raconteurs, Regina Spektor sau Charli XCX.

Păstrând în continuare nota muzicală a ceremoniei de învestire a lui Joe Biden, numeroși cântăreți au susținut momente de interpretare. Lady Gaga a cântat imnul Statelor Unite și Jennifer Lopez a interpretat un medley a două piese, apoi a avut loc evenimentul Celebrating America, din lineup-ul căruia au făcut parte Katy Perry, Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake, John Legend, Demi Lovato sau Foo Fighters.

Comentează

Trending