Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Foo Fighters a lansat o nouă piesă, "Shame Shame"; Trupa are şi un album nou - AUDIO

Dacă sunteţi ca mine, aşteptaţi fiecare zi de duminică cu sufletul la gură pentru a vedea un nou episod "Saturday Night Live". Show-ul NBC îşi dezvăluie cele mai bune sketch-uri pe YouTube şi include şi invitaţi muzicali faimoşi, uneori cântând piese în premieră. În cel mai nou episod a apărut Foo Fighters, care a lansat un nou single, "Shame Shame". Îl puteţi asculta în articol.

Publicat

pe

Foo Fighters Shame Shame visualizer
Foo Fighters Shame Shame visualizer │ FOTO: Foo Fighters

"Shame Shame" este o piesă nouă Foo Fighters construită în jurul unui bas excelent şi cu emoţie amplificată de un set de viori pe care l-aş numi neaşteptat. Odată cu lansarea acestui single şi interpretarea sa live la SNL, trupa lui Dave Grohl a anunţat şi noul album "Medicine at Midnight". Acestea este al zecelea LP al trupei americane şi va debuta pe 5 februarie 2021. E mai aproape de un EP decât un LP clasic, incluzând 9 piese. Teasere pentru acest disc au apărut pe web pe parcursul săptămânii.

O secţiune din piesă a fost postată pe Twitter, alături de un logo "FF" şi un "X". Va fi interesant de aflat care e conceptul din spatele noului single şi al albumului, vizualizerul oficial prezentând un bărbat cu plete lângă care stă o domnişoară cu capul plecat. Ambii privesc cum arde un sicriu. Acel clip apare pe Spotify atunci când ascultătorii trupei dau play anumitor piese Foo Fighters.

Ultimul album lansat de Dave Grohl şi compania a fost "Concrete and Gold" în 2017. Succesorul său a fost finalizat încă din februarie, dar debutul a fost amânat din cauza pandemiei. În mai Dave Growhl compara noul material discograifc cu "Let's Dance", albumul lui Davie Bowie din 1983. Iată ce a spus liderul trupei:

Este plin de imnuri, piese rock de fredonat uriaşe. E un fel de disc dance, dar nu EDM, disco, modern dance. Nu este groove. Pentru mine este "Let's Dance"-ul de la David Bowie al nostru. Asta am vrut să facem, am vrut să înregistrăm un disc distractiv.

Iată tracklist-ul lui "Medicine at Midnight":

01. Making A Fire
02. Shame Shame
03. Cloudspotter
04. Waiting On A War
05. Medicine At Midnight
06. No Son Of Mine
07. Holding Poison
08. Chasing Birds
09. Love Dies Young

Piesele noi au fost produse de către Greg Kurstin şi Foo Fighters, iar inginer de sunet a fost Darrell Thorp. De mixaj s-a ocupat Mark Stent ("Spike"). Grupul are programat şi un turneu european în vara lui 2021, dar şi un "Van Tour" în SUA, amânat din această toamnă până la anul. Mai jos puteţi vedea şi interpretarea live a lui "Shame Shame" la SNL, în episodul nou, găzduit de comediantul Dave Chapelle.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Dave Grohl a gătit pentru sute de oameni fără adăpost - VIDEO

Dave Grohl dovedește că este mai mult decât un rockstar. Muzicianul de 54 de ani s-a implicat într-o acțiune umanitară și a gătit pentru 450 de oameni fără adăpost. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Foo Fighters You Should be Dancing cover Bee Gees
Foo Fighters You Should be Dancing cover Bee Gees │ FOTO: Foo Fighters

Gestul altruist al solistului Foo Fighters a venit în contextul unor furtuni majore de zăpadă care erau pe cale să lovească orașul Los Angeles. Grohl a ajuns la Hope of the Valley, o organizație nonprofit pentru persoanele fără adăpost, cu o serie de echipamente și o afumătoare masivă pentru carne. Timp de 16 ore, muzicianul a gătit coaste, ceafă de porc, fasole și salată coleslaw.

Potrivit TMZ, Dave Grohl s-a ocupat singur de toate cheltuielile și a ațipit din când în când în parcare, cât timp carnea era la afumat. Când a venit timpul să servească, Dave a vorbit cu membrii personalului Hope of the Valley și cu oamenii adăpostiți acolo. Bucatele sale ar fi hrănit aproximativ 450 de persoane fără adăpost și 50 de angajați.

Directorul Hope of the Valley, Rowan Vansleve, a postat un videoclip cu Grohl în care oferă mai multe detalii despre misiunea organizației. Dave Grohl a declarat că este implicat în totalitate. Mai mult, pe fundal se poate auzi piesa "My Hero".

VIDEO: Dave Grohl gătește pentru oamenii fără adăpost

Citește în continuare

Trending