Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Foo Fighters vine la Saturday Night Live cu o interpretare muzicală, dar și cu un anunț surpriză

Trupa Foo Fighters a fost anunțată ca invitata specială a episodului din acest weekend a emisiunii Saturday Night Live, alături de gazda Dave Chappelle. Și nu doar că va susține o serie de momente muzicale, ci se preconizează că va anunța un album nou. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Dave Grohl, live la SNL
Dave Grohl, live la SNL

În ultimele zile, fanii au văzut logo-ul Foo Fighters proiectat alături de litera "X" (cifra romană pentru 10) în diferite locuri din Los Angeles. Proiecțiile sunt însoțite de un scurt videoclip al unui sicriu în flăcări. Imagini similare au apărut și pe Spotify. În tot acest timp, Foo Fighters trimitea e-mailuri bisăptămânale care aminteau de fiecare dintre cele nouă albume de studio lansate până acum.

Punând indiciile cap la cap, se pare că Foo Fighters se pregătește să lanseze cel de-al zecelea album de studio, iar participarea la Satuday Night Live este o modalitate excelentă de a anunța acest lucru.

În interviurile de la începutul acestui an, David Grohl a spus că noul album Foo Fighters este gata, dar că lansarea sa a fost amânată din cauza pandemiei.

"Tocmai am terminat de înregistrat un album. Unele dintre piese, cele mai bune, se întâmplă în 45 de minute. Mai sunt și altfel de piese - e un riff pe noul album la care lucrez de 25 de ani. Prima oară când am tras un demo pentru el a fost în pivnița mea din Seattle", spunea la acea vreme Grohl.

Cea mai recentă apariție a trupei Foo Fighters la Saturday Night Live a fost în 2017. Atunci, formația a îmbinat piese din propriul repertoriu cu melodii clasice de Crăciun. Medley-ul a început cu hitul Foo Fighters din 1997, "Everlong", continuând cu reinterpretări ale pieselor "Christmas (Baby Please Come Home)", lansată în original în 1963, și "Linus and Lucy", o compoziție jazz inclusă pe soundtrack-ul serialului de animație ”Peanuts”, ce a rulat în perioada 1950 - 2000.

Comentează

Trending