Urmărește-ne în Social Media

Foo Fighters - Show Me How

Foo Fighters a lansat un nou single de pe viitorul album, iar noua piesă se numeşte "Show Me How". Sună surprinzător de grunge şi primeşte un videoclip visător şi plin de vegetaţie plouată, potrivită sound-ului.

Ascultând piesa "Show Me How" mi-am amintit de Mount Rainier de lângă Seattle, de motivul pentru care grunge-ul sună cum suna: vremea ploioasă şi mohorâtă asociată acelei zone. Dave Grohl ne duce într-o zonă melancolică, plină de visare şi rememorare a celor mai bune momente. Dacă vă surprinde vocea feminină care se armonizează cu cea a solistului, ei bine aflaţi că e vorba despre Violet Grohl, fiica artistului ex Nirvana.

Acesta este un single de pe viitorul album al trupei, intitulat "But Here We Are". Este al treilea single de pe LP, cel cu numărul 11 în bogata discografie a formaţiei, după "Under You" şi "Rescued". Spre deosebire de primele două track-uri, acesta aminteşte foarte mult de albumul de debut Foo Fighters, cel din 1995. Influenţele pop abundă şi calmul se aşterne asupra ascultătorului. "Serenitate" e un cuvânt care defineşte această piesă.

Videoclipul pe care îl vedeţi aici este unul cu imagini din natură şi este regizat de către Tim Kellner. Foo Fighters a promis o surpriză fanilor din anumite ţări. Cei din UK vor avea şansa de a asculta noul album cu o zi înainte de lansarea oficială. Va fi un "Special Sunrise Event" şi preview-ul va avea loc în sud estul Angliei pe 1 iunie. Cine face precomandă pentru acest disc poate câştiga şi bilete la concertele trupei.

Este primul LP lansat de Foo Fighters după moartea toboşarului Taylor Hawkins în 2022. El a fost alături de grup timp de două decenii şi a murit în Columbia anul trecut, în vreme ce se afla în turneu. Avea doar 50 de ani. A fost înlocuit între timp de un nume mare, Josh Freese, care a colaborat cu Paramore, Nine Inch Nails şi Weezer. Totuşi tobele de pe viitorul album au fost înregistrate de către Grohl.

Fiica sa, Violet Grohl i s-a alăturat deja la câteva reprezentaţii live.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Dave Grohl a gătit pentru sute de oameni fără adăpost - VIDEO

Dave Grohl dovedește că este mai mult decât un rockstar. Muzicianul de 54 de ani s-a implicat într-o acțiune umanitară și a gătit pentru 450 de oameni fără adăpost. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Foo Fighters You Should be Dancing cover Bee Gees
Foo Fighters You Should be Dancing cover Bee Gees │ FOTO: Foo Fighters

Gestul altruist al solistului Foo Fighters a venit în contextul unor furtuni majore de zăpadă care erau pe cale să lovească orașul Los Angeles. Grohl a ajuns la Hope of the Valley, o organizație nonprofit pentru persoanele fără adăpost, cu o serie de echipamente și o afumătoare masivă pentru carne. Timp de 16 ore, muzicianul a gătit coaste, ceafă de porc, fasole și salată coleslaw.

Potrivit TMZ, Dave Grohl s-a ocupat singur de toate cheltuielile și a ațipit din când în când în parcare, cât timp carnea era la afumat. Când a venit timpul să servească, Dave a vorbit cu membrii personalului Hope of the Valley și cu oamenii adăpostiți acolo. Bucatele sale ar fi hrănit aproximativ 450 de persoane fără adăpost și 50 de angajați.

Directorul Hope of the Valley, Rowan Vansleve, a postat un videoclip cu Grohl în care oferă mai multe detalii despre misiunea organizației. Dave Grohl a declarat că este implicat în totalitate. Mai mult, pe fundal se poate auzi piesa "My Hero".

VIDEO: Dave Grohl gătește pentru oamenii fără adăpost

Citește în continuare